Nem szégyen, miért volna az? Ahogyan vannak olyan nők, akik nem születtek anyának - nem anyatípusok -, úgy vannak férfiak, akik szintén ilyenek. Neked kell tudni, hogy mit akarsz és nem szégyellni, hogy másként élsz, mint többség.
2013. jan. 20. 09:49
12/32 anonim válasza:
10-es! Ezt nem írta a kérdező, hogy csak most nem akar, vagy pedig egyáltalán nem szeretne. Ha az utóbbi áll fenn, akkor valóban úgy a tisztességes, ha közli ezt a csajjal, akivel komoly kapcsolatot szeretne. Önzőség lenne a másik idejét rabolni, ha teljesen másképp gondolkodnak ebben a témában.
2013. jan. 20. 10:02
13/32 anonim válasza:
Nem szégyen! Ezt az érzést nem lehet és nem is szabad magunkra erőltetni, őszintén kell jönnie!
Nem, nem így kell kezdeni, de ha kapcsolatban van pl 3 éve és a párja a jövőjüket tervezgeti, nem ártana közölnie vele, hogy még nem áll rá készen. (Láttam már emiatt tönkremenni nem is 1 kapcsolatot, ahol az egyik fél kb 3-4 és együttélés után közölte a dolgot... Mellesleg nem azt írtam h "az első találkozásnál mondd meg neki h nem akarsz gyereket", hanem h HA(!) KOMOLY kapcsolatba akar kezdeni valakivel,mondja meg neki h még nem áll készen erre, mert nem mindenki jól reagálja le ezt a dolgot...
2013. jan. 20. 14:37
18/32 anonim válasza:
*éves
*)
2013. jan. 20. 14:39
19/32 anonim válasza:
A te dolgod, és akár ha van nőd, úgy a tiszta, ha ezt közlöd vele is.
Az meg v.mi k*rvaszánalmas figura, aki szürkeséggel azonosítja a családot.
2013. jan. 20. 14:56
20/32 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a csecsemőket. Elviselhetetlenek hát még az ordításuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!