Szerintetek van okom féltékenykedni?
Uhh, de fura szitu. Nem is értem igazán... 8-o
Mondjuk az én férjemnek nincsenek női barátai, de ha lenne is, hát nagyon érdekesen venné ki magát, ha így látogatgatná. Főleg, hogy mindig ő megy. És messzire. És szabi árán. Engem meg a gyerekeket itthon hagyna.
Neeem. Kizárt lenne, hogy ebbe belemenjek.
Nos, mit tudsz erről a nőről?
Milyen régóta barátok a férjeddel? Értelemszerű hogy ha egy gyerekkortól állandó, szinte testvéri barátságról van szó, akkor nem sok a 3-4 hónap.
Ha 2 éve ismerik egymást, akkor igen.
Mennyire messze lakik a nő? Tudod hogy hol?
Ha azt se tudod milyen városba/faluba megy a férjed, gyanús a dolog.
Szokott a férjed mesélni hogy mit csinálnak a barátjával?
A barátja miért nem látogat meg titeket?
Ezeket a körülményeket figyelembe véve lehet normális válaszokat adni a kérdésedre :)
Nekem pl. nő létemre csak egy jó barátom van, ő férfi.
Úgy 2hetente találkozunk (bár nem lakik messze), vagy kiruccanunk valahová, vagy ő jön el hozzánk.
Úgy is szokott jönni hogy itthon van a férjem, és úgy is hogy nincs itthon.
A férjem még sosem volt féltékeny rá, hiszen tudja hogy nincs miért.
Párkapcsolati tanácsadásnál személyesebb dolog sosem történt köztünk, és nem is fog.
Ha egyszer meghülyülnék és eszembe jutna megcsalni a férjem, ő lenne az utolsó ember aki eszembe jutna :)
Nekem 16 éves korom óta van egy régi párkapcsolatom által megismert fiú barátom.(exem haverja volt) Évente tudunk csak találkozni egyszer-kétszer, de interneten naponta beszélünk. Mindent megosztunk egymással, mindenben tudunk tanácsot adni és, ha lehet akkor segítünk is egymásnak ilyen távolságban is. (ő budapesti, én szegedi) Ő olyan, mint én csak fiúban. Neki volt barátnője 4 évig, volt, hogy 3-asban találkoztunk, nagyon jól elvoltunk, nem volt féltékeny a lány. De a srácnak mondtam is sokszor, hogyha a barátnője kicsit is úgy érezné, hogy neki ez rosszul esik, ha ketten is találkozunk, akkor inkább ne. Szerencsére a lányt nem zavarta.
Sosem volt köztünk semmi, úgy tekintünk egymásra mintha testvérek lennénk, akik szeretik egymást, de még a arcra puszira is azt mondjuk, hogy fúj, nem. :D
Elhiszem, hogy féltékeny vagy, ha az én barátomnak lenne ilyen lány ismerőse, akkor elengedném ugyan vele, de mindig motoszkálna, hogy mi van ha? Az én szemszögemből sokkal könnyebb, én tudom, hogy ez csak barátság, de ő meg csak azt látja, hogy egy pasival találkozok.
Szerintem ne legyél féltékeny, vagy ha mégis motoszkál benned a kétség, akkor találkozzatok hármasban, négyesben, ha van a lánynak párja. Nálunk ez működött, a fiúk is összebarátkoztak, a barátom tejesen nyugodt, sőt ők is beszélgetnek már időnként.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!