Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van okom féltékeny...

Szerintetek van okom féltékenykedni?

Figyelt kérdés
Férjem 3-4 hónaponta szabadságot vesz ki, hogy találkozzon a nőnemű barátjával, aki messze lakik. Nem túl gyakran találkoznak?

2013. jan. 19. 23:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
37%
Érted kivenne ilyen sűrűn szabit? Vagy már vett ki miattad is? Mert ha nem akkor szerintem gondolkozz el. Nekem is vannak ellenkező nemű barátaim mégsem veszek ki 3 havonta szabit.... kis naiv :)
2013. jan. 20. 00:08
 12/27 anonim ***** válasza:
37%
Miattad is szokott szabadságolni? Engem zavarna.
2013. jan. 20. 00:09
 13/27 anonim ***** válasza:
41%
A másik az h a csaj miért nem megy sose hozzátok? Szivem, ne legyél naiv.
2013. jan. 20. 00:09
 14/27 szaffi123 ***** válasza:
69%
Én biztos nem hagynám ezt..:D kicsit fura..:S Legalábbis az én részemről:S
2013. jan. 20. 00:11
 15/27 anonim ***** válasza:
36%
Mi az, hogy "nem hagynám"? Már bocsi, de miért kell irányítani a másikat?
2013. jan. 20. 00:12
 16/27 anonim ***** válasza:
52%

Nekem is ez volt a gondolatom utolsó amikor a véleményeket olvastam.

Előtted ismerte a lányt, mert ha igen akkor így ismerted meg így mentél hozzá és utólag nincs jogod ezen felháborodni.

2013. jan. 20. 00:16
 17/27 anonim ***** válasza:
28%
Ja, mi ezt biztos tudjuk, nagyon ismerünk titeket. Gratulálok a kérdéshez!
2013. jan. 20. 00:21
 18/27 anonim ***** válasza:
40%

Nagyon kétesélyes a dolog..

Amúgy miért ne kérdezhetne ilyet?Jézusom,tanácsot kért..mire van ez az oldal,ha nem erre?Tanácsadás,válaszadás,kérdezés.Mindenki azt kérdez,amit tudni akar,joga van hozzá.Nektek is jogotok van bármit megkérdezni és biztosra veszem,hogy ti is a kérdéseitekre kapott válaszokból ítéltek,nem mindig feltétlen magatoktól csak.Ennyit erről..!

2013. jan. 20. 00:24
 19/27 anonim ***** válasza:
34%

nem irányítani akarja a másikat, de a kapcsolat kéttényezős, tehát joga van beleszólni. például, ha úgy gondolja, hogy ez megcsalásgyanús, mondhatja, hogy drágám, nem tudnátok ritkábban találkozni, vagy nem tudna néha ő jönni, mert ez így elég kellemetlen nekem. vagy végső esetben szakítani. a "nemhagynám" nem azt jelenti, hogy befenyíti vagy valami XD

én nem vagoyk féltékeny típus, de biztos nem nézném tétlenül, ha már tudok egy ilyen barátságról.

2013. jan. 20. 00:39
 20/27 Ant39 ***** válasza:
64%
Ne haragudj,de ez nekem nem fér bele egy házasságba,és a férjemnek sem.
2013. jan. 20. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!