Szerintetek van okom féltékenykedni?
Nekem is ez volt a gondolatom utolsó amikor a véleményeket olvastam.
Előtted ismerte a lányt, mert ha igen akkor így ismerted meg így mentél hozzá és utólag nincs jogod ezen felháborodni.
Nagyon kétesélyes a dolog..
Amúgy miért ne kérdezhetne ilyet?Jézusom,tanácsot kért..mire van ez az oldal,ha nem erre?Tanácsadás,válaszadás,kérdezés.Mindenki azt kérdez,amit tudni akar,joga van hozzá.Nektek is jogotok van bármit megkérdezni és biztosra veszem,hogy ti is a kérdéseitekre kapott válaszokból ítéltek,nem mindig feltétlen magatoktól csak.Ennyit erről..!
nem irányítani akarja a másikat, de a kapcsolat kéttényezős, tehát joga van beleszólni. például, ha úgy gondolja, hogy ez megcsalásgyanús, mondhatja, hogy drágám, nem tudnátok ritkábban találkozni, vagy nem tudna néha ő jönni, mert ez így elég kellemetlen nekem. vagy végső esetben szakítani. a "nemhagynám" nem azt jelenti, hogy befenyíti vagy valami XD
én nem vagoyk féltékeny típus, de biztos nem nézném tétlenül, ha már tudok egy ilyen barátságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!