Tücsök500 kérdése:
Hogy fogadtassam el?
Figyelt kérdés
Elég fiatal vagyok még...15 éves. van egy kicsit öregebb barátom akivel 2éve együtt vagyunk (nem iszik meg ilyesmi) és nagyon szeretjük egymást! (nem azért mert megfektet...az másfél év után volt csak!)mielőtt valaki a fejemhez vágná...de a szüleim nem birják elviselni...mit csináljak hogy elviseljék?2013. jan. 19. 21:21
11/13 anonim válasza:
saját bevallása szerint "megfekteti őt" a pasi...szép.
bocs kérdező, de én lehet h túl öreg vagyok a magam 21 évével, de furcsán néznék, ha egy korombeli 13 éves kislányokkal kezdene járni. Szerintem a szüleid is féltenek, mert ez nem egészséges teljesen, és nem tudják mit akar tőled egy ilyen korú felnőtt ember
12/13 anonim válasza:
még jó hogy csak másfél év után, 14 év alatt büntetik!
13/13 anonim válasza:
Még jó, hogy nem mivel az liliomtiprás lett volna és lecsukták volna, ennyi esze legalább volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!