Hogy fogadtassam el ezt a csiki-csukit?
Többször szakítottunk a párommal (azaz mindig ő velem), de most megint egütt vagyunk. A családom kezdetektől nagyon nem bírta, és persze mgbocsáthatatlan bűn, hogy velem szakítani mert. Szerintem az egész sztori nem fekete-fehér, de egyszerűen nem akarom, hogy tudják, megint találkozgatunk. (Részemről nem tudom, lesz-e komoly még belőle.) De rossz hazudozni az együtt töltött időnkről is.
Tudom, az és életem, mégis nehéz bevállalni a várható reakcióikat. Legutóbb is szakítás után csak 2 hónappal mondtam meg nekik, mi történt, azt hittem, már végleges.
Aki hasonló helyzetben van, hogy oldja mega "se vele, se nélküle" kapcsolatát hazudozás nélkül, de hogy túl sokat se mondjon a végig "ellenálló" családjának?
Neked tényleg ez kell???
Én se nézném jó szemmel a szülűk helyében, hogy valaki folyamatosan, rendszeresen megbántja a lányomat. És nem örülnék neki, hogy a lányomnak ennyi esze van, hogy újra-újra belemegy a dologba.
Szóval tanácsod adni nem tudok a kérdésedre, szerintem nincs is, nem fogják elfogadni őt és igazuk van...
Esetleg annyit mondj, hogy most válsz felnőtté és nem kell szeretniük őt, de ez a te döntésed, hadd tanuljál a magad kárán, ne akarjanak megvédeni mindentől, igy lesz belőled tényleg felnőtt.
Ettől tán békén hagynak, többet meg ne várj tőlük...
Hány éves vagy?
Én megértelek. Egyszer én is kerültem hasonló helyzetben, Nekem se maradt más mint a hazugság, és a kitartás. Részemről megérte a dolog, mert rájötünk, hol hibáztuk el, és azóta is boldogok vagyunk.
De ehhez kellettek az én hazugságaim, nem vagyok rájuk büszke, de bárhogy agyaltam más megoldást nem láttam. utólag már tudom, hogy jól döntöttem, mert tudom, hogy ha minden egyes szakítást és újrakezdést elmesélek, soha nem tudom a párom elfogadtatni a szüleimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!