Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 32 évesen még mindig nem...

32 évesen még mindig nem vagyok kész egy gyerekre. Hogy mondjam el a feleségemnek?

Figyelt kérdés

Üdv!

Az a helyzet, hogy 4 éve vagyok házas, 6 éve ismerjük egymást a feleségemmel, aki egy szuper nő, nagyon szeretem. Szeretnék gyereket is, kb mostanra beszéltük meg, hogy elkezdjük a projektet, de úgy adódott, hogy a karrierem kapott egy nagy lökést és emiatt változtak a dolgok a fejemben. Ő már nagyon szeretne, mert azt mondja, már nem akarja tovább halogatni, eddig mindig miattam húztuk a dolgot. Teljesen ráállt a témára, elkezdte abbahagyni a gyógyszert is.

Nem merem neki megmondani, hogy én még mindig nem állok rá készen és kéne még 2-3 év. Mit tegyek?

2013. jan. 19. 12:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki. Ha halogatod, és hitegeted, az sokkal rosszabb!

Mi nem ismerjük a feleséged, szóval nem tudhatjuk, mi lesz a reakciója.

2013. jan. 19. 21:30
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez rosszul hangzik. Ha nem akarod a gyereket, akkor minél előbb közöld a nejeddel. Valószínűleg csalódott lesz, lehet, hogy elhagy emiatt. Egy dolgot ne feledj: tisztességtelen egy nő termékeny éveit elvenni. Akkor inkább engedd el, hadd találjon mást, akivel családot alapíthat. Ha most nem vagy kész, nem leszel kész 5 év múlva sem. Nincs ezzel semmi baj, nem kötelező a szaporodás, gyerek nélkül is kerek a világ, de ha az asszony nem így érzi, akkor ne tedd tönkre az életét.
2013. jan. 20. 00:16
 23/24 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyet értek. Mi van, ha most vártok 2-3 évet, mert sikerül rádumálnod. aztán 2 év múlva bejelented, hogy nem jó, inkább még 3 évet. aztán 35 felett lesz a feleséged. mi van, ha már nem jön össze? a betegségeknek is nagyobb a kockázata.

vagy mi van, ha elhagy a második halogatásnál? mehet 33 évesen új férfit keresni, mindent újrakezdeni, örülhet, ha lesz gyereke 40 éves korára.

neki ketyeg a biológiai órája, ezt ne felejtsd el, akkor sem, ha neked, mint férfinek voltaképpen mindegy, hogy 30 vagy 35. neki nem mindegy.

ezzel nem azt akarom mondani, hogy vágj bele a gyereknemzésbe, de ha tényleg így érzed, igaza van az előttem levőnek, most mondd meg neki, és inkább szakíts vele. ha mázlid lesz, tényleg akarsz két-három év múlva gyereket, talán szingli lesz még és vissza is fogad. ha nem, akkor ez van

2013. jan. 20. 10:41
 24/24 anonim ***** válasza:
Azért érdekelne mit gondolsz a válaszokról,volt-e olyan,amelyiken elgondolkodtál és miért illetve változott-e valamit a véleményed.Eddig csak figyelemmel követtem a kérdésed,de nagyon hallgatsz,persze lehet,hogy nem is voltál itt...de mindenképpen érdekel,hogy mit gondolsz,mert a Barátnőmmel ugyan ezt csinálja a Férje és nem tudok Neki hogy segíteni,nem tudjuk miért halogatja a megbeszélt időponton túl is... Köszi!
2013. jan. 20. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!