32 évesen még mindig nem vagyok kész egy gyerekre. Hogy mondjam el a feleségemnek?
Üdv!
Az a helyzet, hogy 4 éve vagyok házas, 6 éve ismerjük egymást a feleségemmel, aki egy szuper nő, nagyon szeretem. Szeretnék gyereket is, kb mostanra beszéltük meg, hogy elkezdjük a projektet, de úgy adódott, hogy a karrierem kapott egy nagy lökést és emiatt változtak a dolgok a fejemben. Ő már nagyon szeretne, mert azt mondja, már nem akarja tovább halogatni, eddig mindig miattam húztuk a dolgot. Teljesen ráállt a témára, elkezdte abbahagyni a gyógyszert is.
Nem merem neki megmondani, hogy én még mindig nem állok rá készen és kéne még 2-3 év. Mit tegyek?
Mondd meg neki. Ha halogatod, és hitegeted, az sokkal rosszabb!
Mi nem ismerjük a feleséged, szóval nem tudhatjuk, mi lesz a reakciója.
Utolsóval egyet értek. Mi van, ha most vártok 2-3 évet, mert sikerül rádumálnod. aztán 2 év múlva bejelented, hogy nem jó, inkább még 3 évet. aztán 35 felett lesz a feleséged. mi van, ha már nem jön össze? a betegségeknek is nagyobb a kockázata.
vagy mi van, ha elhagy a második halogatásnál? mehet 33 évesen új férfit keresni, mindent újrakezdeni, örülhet, ha lesz gyereke 40 éves korára.
neki ketyeg a biológiai órája, ezt ne felejtsd el, akkor sem, ha neked, mint férfinek voltaképpen mindegy, hogy 30 vagy 35. neki nem mindegy.
ezzel nem azt akarom mondani, hogy vágj bele a gyereknemzésbe, de ha tényleg így érzed, igaza van az előttem levőnek, most mondd meg neki, és inkább szakíts vele. ha mázlid lesz, tényleg akarsz két-három év múlva gyereket, talán szingli lesz még és vissza is fogad. ha nem, akkor ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!