Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok mindig van téma, ha...

Nálatok mindig van téma, ha együtt vagytok a párotokkal?

Figyelt kérdés

A távolság és a munka miatt nem tudunk heti 2-3 napnál többet együtt lenni, így minden este az interneten beszélgetünk. Azt vettem észre, higy minden jelentősebb dolgot kibeszélünk írásban, viszont amikor együtt vagyunk sokszor csak feszengünk, hogy hozzon már fel valami értelmes témát a másik.

Ez annyira zavar engem, mert szeretem nagyon, ilyenkor arra gondolok, hogy ő mit gondolhat, nem tart e unalmasnak stb.

Persze azért élőben is tudunk beszélgetni, ne értsetek félre, csak nehezen oldódunk fel, hangolódunk egymásra.

Fizikailag nincs gond, sokszor kiváltja a beszélgetést az összebújás, szeretgetés.

Nálatok hogy zajlik amikor együtt vagytok? Egyfolytában megy a beszéd vagy nálatok is vannak hallgatások?

2013. jan. 18. 19:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nálam a randikon voltak kínos csendek, amikor elkezdtem gondolkozni, hogy úristen vajon mit gondol a másik... na, ez már a múlté, a párommal abszolút nem ciki, ha 2 percig nem szólunk egymáshoz, csak csináljuk a dolgainkat:) ha igazi a szerelem, nem gáz.
2013. jan. 19. 10:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi nagyjából mindig beszélünk, max filmezés közben nem. Átlag dolgokról is. Beszédesek vagyunk mindketten :D A kapcsolat elején mindig visszagondoltam de soha nem tudtam felidézni, hogy az előző találkozásunkkor mi mindenről beszélgettünk órákon keresztül:DDD
2013. aug. 9. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!