Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes anyukák! Pár kérdésem...

Gyerekes anyukák! Pár kérdésem lehetne az új kapcsolatokról férfiként?

Figyelt kérdés

Megismertem nemrég egy hölgyet, egy időre szorosabb munkaviszonyba kerültünk, tudtam a kisfiáról, és bár nem nagyon akartam megbonyolítani az életemet egy gyerekkel, de megkedveltem az illetőt. Volt már jó pár randink, úgy érzem alakul a dolog, de a kisfiától még távol tart. Amit 3 hónap után lehet még rendjén van. Mindenki azt mondja, hogy azt akarja látni, hogy bízhat bennem. Nincs problémám a bizalom fogalmával, de mégsem tudom mivel győzhetném még. Komolyak a szándékaim, de ígérni nem tudom ennyi idő után semmit (persze nem is várja el), és míg a kisfiát nem ismerem meg azt hiszem egy helyben toporgunk, hisz őt is meg kell ismernem. De még tényleg fiatal a kapcsolat ahhoz, hogy a közös jövőt tervezgessük.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy mások mennyi idő után mutatták be a gyereküket? Nekem kellene ragaszkodnom hozzá, hogy lássa? Milyen program lenne megfelelő? (6 éves kisfiú)

Mennyi idő után bíztatok a férfiban? Hamarabb vártatok elkötelezettséget tőle? (nem esküvőre gondolok hanem hogy mennyi idő után legyen biztos magukban)

2013. jan. 18. 16:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ki volt az a szerencsétlen, aki végig lepontozta a válaszokat? Elárulná, hogy mégis mi volt a problémája?
2013. jan. 18. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!