Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kerüljek közelebb a...

Hogyan kerüljek közelebb a tanáromhoz (csak úgy "barátilag", nagyon jó tanár)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A tanárom mindig ad jeleket, kérdez a tesómról, ha elmegy mögöttem akkor a süsüm megigazítja, ha rám néz mindig olyan máshogyan néz, nem tudom megfogalmazni. Egyszer óriási hó esett és elkezdte mondani hogy ki hol fog aludni.. Pl. X Y-nél, T Z-nél és ő pedig nálunk szeretne. :D:D Szeretnék hozzá közelebb kerülni. Tesómnak ő volt az osztályfőnöke, ők ismerősök facebookon is. Én nem vagyok túl aktív ott, de szerintetek bejelöljem? :D Május elején lesz névnapja, vajon mit adhatnék neki? :p Magyartanár egyébként, valami ehhez fűződő dolgot vagy pl. egy tábla csokit? Tudom, szereti. :)

Köszönöm szépen előre is.

13/L (a tanárom 40 éves nő, ne gondoljatok rosszra:D)

2013. jan. 18. 00:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdést, fantasztikusan. (:

Kellemes Ünnepeket neked is!

2013. ápr. 1. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!