Mindenkit csesztet az öccse? És hogyan?
Figyelt kérdés
Engem pl igen. Megakarok hallgatni 1 zenét és erre közli velem hogy apa mondja nézzünk filmet. Amikor pedig ő kérdezte meg tőle hogy nézhet e valamit. Mondom nagyon jó hogy soha nem hallgathatok meg semmit.2013. jan. 17. 18:49
1/7 anonim válasza:
Ez rohadt jó! Ezt belövöm bátyámnak.
2/7 anonim válasza:
Nincs mp4 lejátszód,vagy a mobilodon nem tudsz zenét hallgatni,fülhallgatóval?
És akkor te zenézel,ő meg filmet néz.......pfff
4/7 anonim válasza:
hát de nem?
ezért felesleges sírni,és kérdést kitenni,internet van,gondolom számítógép is :)
abba is lehet fülhallgatót dugni,vagy ha laptop felviszed a szobádba,zenét hallgatsz......mennyi idős vagy kérdező?
5/7 anonim válasza:
amúgy őszintén kívánom,hogy csak ilyen kaliberű problémáid legyenek az életben :)
6/7 anonim válasza:
Ez aztán a tragédia:) Ha engem csak ilyenekkel fárasztana a húgom akkor mosolyogva tűrném, de mivel engem más marhaságokkal fáraszt most nem akarom leírni mivel, és sajnos tényleg néha elegem lesz belőle. Egy szobában lakunk az a szoba ami az övé lehetne nincs még benne fűtés mert most nemrég lett kialakítva az ebédlővel és az új fürdővel együtt, amikbe még nincs bekötve a fűtés, így még nálam kell lennie, mert a régi szobája már szét lett bombázva csak elfogyott a pénz hirtelen másra kellett így idekényszerült és egy gépen kell osztoznunk plusz nem hozhatok fel senkit amikor tanul és hasonlóak. Sajnos ezeket túl kell élni de mivel a te helyzeted közel sem ilyen durva így nem tudom miért vagy felháborodva, örülj neki hogy csak ilyen problémáid vannak, lehetne ennél sokkal rosszabb is :)
7/7 A kérdező kommentje:
Cd-re van kiírva azért nem tudom füllhallgatóval meghallgatni. Egyébként öcsém meg még annak is örülne ha nem lennék otthon félévig. Tehát nem érzem valami roh*dt jól magam
2013. jan. 18. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!