Mit tegyek? Párommal 6éve vagyunk együtt. Én 26 ő 36éves.
Figyelt kérdés
A gond,hogy nem hajlandó összeköltözni.Azt mondja nem akar még alkalmazkodni,de szeret azt mondja. Az eszem szakítana,de a szívem..2013. jan. 17. 16:20
21/28 anonim válasza:
ha 3 nő is volt és egyik mellett sem tudott megállapodni-mert valszeg nem is akart-az gáz....
22/28 anonim válasza:
Ha élt 3 nõvel együtt,akkor fél az ujabbi cslódástól. Attól is függ, hogy ki a hibás a 3 nõ vagy a pasi?
23/28 A kérdező kommentje:
Az utolsó nő megcsalta.
2013. jan. 18. 09:51
24/28 anonim válasza:
és?! az már több mint 6 éve volt, és nem te voltál. hülyére vagy véve.
25/28 anonim válasza:
Aki 6 éve tartó kapcsolat után nem akar együtt élni veled, mert nem akar MÉG alkalmazkodni, annak tényleg időt kell adni. Élete végéig. Nélküled.:-))
26/28 anonim válasza:
Ez a pasi nem fog veled összeköltözni. Miért tenné? Hiszen így is megkapja a számára legfontosabbat: az ingyen p*nát. Ugyanis ha más tekintetben is igazán fontos lennél neki, nem csak rég együtt élne veled, hanem már el is vett volna.
27/28 anonim válasza:
Pontosan. Férfiként mondom, hogy nincs az az agglegény típus, amelyik ne költözne össze a NŐvel. Te nem vagy az a Nő (így nagybetűvel).
28/28 anonim válasza:
Kedves kérdező, fogadd meg a javaslatokat, tudom nem könnyű változtatni neked sem, mert bizonyos mértékik neked is így kényelmes. De Ha nem teszed, szerető maradsz, míg meg nem un és a vonatod elrobog, mire feleszmélsz már a vágányokat is felszedték! Lelépni és keresni mást, főleg ha családot is szeretnél. 62 éves válaszoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!