Mit tegyek? Párommal 6éve vagyunk együtt. Én 26 ő 36éves.
Figyelt kérdés
A gond,hogy nem hajlandó összeköltözni.Azt mondja nem akar még alkalmazkodni,de szeret azt mondja. Az eszem szakítana,de a szívem..2013. jan. 17. 16:20
11/28 anonim válasza:
még azt hozzá tenném hogy az én párom lassan 40 éves lesz 37 volt amikor se szó se beszéd felpakolt és azóta is együtt élünk. kissé macsó típus volt, magának való. de bizony a szerelem képes megváltoztatni az embert, no nem gyökeren de bizonyos nézetekben. sajnos magam is azt kell mondjam hogy a párod sokkal jobban szereti magát mint téged.
12/28 anonim válasza:
Ne haragudj meg kedves kérdező, de ez nevetséges indok.
Ha most nem mikor fog??? Lehet, hogy ismeri a mondást "lakva ismerni ki a másikat" és tudja, ha összeköltöztök rögtön elhagynád! :D
Viccet félre téve ... ez tényleg elég önző és nevetséges indok!
13/28 anonim válasza:
Hát nem így kényelmes neki? Ingyen p.na, nuku gond, bármikor leléphet! Nekem is ilyen kellett volna! Bocs, de én nős vagyok és szeretem is a feleségem.
14/28 anonim válasza:
Akkor hallgass az eszedre, és ne veszitsd tovább vele az idõdet, már most is késõ, ha szakitasz vele, nem érdemel meg téged.
15/28 szántóvető válasza:
csak nem a szüleinél lakik párod?
16/28 anonim válasza:
Küld el egy lakatlan szigetre, (van bőben)ott nem kell alkalmazkodjon senkihez,te meg lépj tovább minél előbb! Változni nem fog, tapasztalatból mondom!
17/28 anonim válasza:
Én azt mondanám neki: rendben, de azt ugye nem ellenzed, hogy férjhez menjek máshoz? Így csak az éveid mennek el. Keserű tapasztalatokkal fog végződni ez a kapcsolat, amiben te húzod a rövidebbet.
18/28 anonim válasza:
Tuti hogy anyucinál lakik és nem dolgozik :-)
Volt valaha nős? Esetleg élt már együtt valakivel? Ha mindenre nem a válasz,akkor el kellene engedned és keresni normális kapcsolatot addig amíg fiatal vagy.
19/28 A kérdező kommentje:
Egyedül él.élt már együtt 3nővel.az utolsóval elég csúnya vége ért.közös klakás,pereskedés stb.
2013. jan. 17. 18:55
20/28 anonim válasza:
Hát...ennek nem sok értelme van!
Miért is költözne veled össze?Akkor jön megy amikor akar,nem kell beszámolni minden egyes percről hol?kivel?mikor?Kell neki ennél jobb??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!