Van egy barátom, aki mindig sír, ha eszébe jut a meghalt nagyapja. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
16 éve halt meg.2013. jan. 16. 22:48
11/14 anonim válasza:
A halált nem lehet feldolgozni hiába a sablonszöveg hogy az idő majd begyógyítja a sebeket... :(
12/14 anonim válasza:
Az, hogy sír, ha eszébe jut, egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem dolgozta fel.
13/14 anonim válasza:
Az hogy sír az nem azt jelenti, hogy a halálát nem dolgozta fel vagy nem fogadta el.
Vannak érzékeny emberek nagyon valószínű, hogy Ő is ilyen. Az ilyen embert nem fogod soha megérteni. A lelkében még mindig gyászol és örökké gyászolni is fog: valószínű, hogy eszébe jutnak a szép emlékek és hiányzik neki. Az egyik kommentbe olvastam, hogy rossz, hogy nem tudja megmutatni másoknak - lehet, hogy be akart volna neki mutatni téged és ez is benne van a dologba, de még lehet sokmillió variáció... nehéz sors, stb.
Tuti viszont, hogy egy mélyérzelmű, egyenes, őszinte, magát háttérbe helyező barátod van. Szerintem ne vesd meg ezért, hogy ilyen!
az orvos valószínű meghallgatná..., ... az élet megy tovább stb. stb. ... + vagy 10kp/alkalom
14/14 anonim válasza:
Ha az, hogy évente egyszer eszembe jut a nagyapám, és akkor sírok miatta, valaki szerint kezelésre szorul, az még soha nem vesztett el hozzá közel álló személyt. Inkább ezt mondom, mint könnyen ítélkezve én is azt, hogy az így nyilatkozó illetőnek kellene lélekbúvár segítsége! Ha ez a nem elengedés egyik formája, akkor én azt mondom, a másik oldal problémája az, hogy képtelen kötődni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!