Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy barátom, aki mindig...

Van egy barátom, aki mindig sír, ha eszébe jut a meghalt nagyapja. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
16 éve halt meg.
2013. jan. 16. 22:48
1 2
 1/14 qwertzu10 válasza:
Erősen kötődött hozzá! Elvitt egy darabot magával...:(
2013. jan. 16. 22:52
 2/14 anonim ***** válasza:

Nyilván hiányzik neki, biztos nagyon jó viszonyban voltak. Esetleg valami tragikus módon halt meg, vagy a barátod látta meghalni, ez külön sebeket hagyhat az emberben.

Mi ezt innen nem tudjuk megmondani, de azért kicsit fura, hogy minden alkalommal sír emiatt (az más, ha elszomorodik) - nekem szerencsére még nem halt meg közeli ismerősöm, de a rokonaim sem sírnik a szeretteik után ennyi év után minden említésnél, esetleg a temetőben elpityerednek.

2013. jan. 16. 22:54
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
Te robot vagy?
2013. jan. 16. 23:06
 4/14 anonim ***** válasza:
R2-D2?
2013. jan. 16. 23:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Én is sírok a mai napig, ha a nagyapámra gondolok, ugyanennyi ideje halt meg. Nagyon hiányzik, hirtelen ment el, nem tudtunk búcsúzni. Én akkor is sírva fakadtam, amikor már évekkel a halála után, egy kávézóban összegyűlt egy velem egykorú (akkor tizenéves) társaság, és az egyik lány odahozta a papáját bemutatni a többieknek. Nekem pedig összeszorult a szívem, hogy én már soha, senkinek nem fogom tudni bemutatni, pedig nagyon büszke voltam rá.
2013. jan. 16. 23:25
 6/14 A kérdező kommentje:
Hasonló dogokat mond.De már olyan régen volt.
2013. jan. 17. 00:19
 7/14 anonim ***** válasza:

Van aki érzékenyebb, van aki kevésbé. Ne próbáld megérteni, nem fogod tudni.

24N

2013. jan. 17. 05:44
 8/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem túl egészséges, ha valaki 16 év távlatából sem tud elengedni.Ott az elengedéssel problémák vannak, és ez az élete más területén is hatással van.Aggódom érte,mert mindig úgy sír,mintha ma történt volna.
2013. jan. 17. 10:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy nem gyászolta meg annak idején a nagyapját. Nagyon jó volna, ha gyorsan elirányítand egy szakihoz, mert ez nem lesz jó hosszú távon. Ha egy veszteség feldolgozatlan marad, akkor a többi - amelyek óhatatlanul úgyis jönnek az öregedéssel - csak ráterhelődik, mint egy - egy újabb hógolyó...és a végén maga alá temeti a lavina.
2013. jan. 17. 11:05
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen,már látok ilyen téren dolgokat sajnos.
2013. jan. 17. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!