Hogy vészeltétek át lelkileg a szülőktől való elköltözést?
Most azokra a családokra gondolok, ahol jó a szülő-gyerek viszony, mert pl ahol a borzalmas ez a viszony, nyílván nem megrázkódtató az elválás, tehát olyanok válaszát várom akiknek jó kapcsolatuk volt a szülőkkel!
Elsősorban az az eset érdekel a legjobban, amelyikben a "gyerek" egyedül költözött el, tehát nem a párjával össze. Persze azt is megírhatjátok ha párotokkal költöztetek össze egyből, csak nyílván azt könnyebb átvészelni.
Szóval mennyire fájt, mennyire volt nehéz az elköltözés a szülőktől, akiket szerettél/szeretsz?
Írd meg hány éves vagy, hány évesen költöztél, mennyire volt rossz ez a dolog, mennyi idő alatt szoktad meg, mennyi idő alatt múlt el a bánat emiatt, és hogy milyen körülményekből adódóan költöztél (párkapcsolat miatt, házasság miatt, vagy diploma után másik városban kaptál munkát stb)
Én 18 éves voltam amikor párommal albérletbe költöztünk. Szülőktől nem voltunk távol egyáltalán,se ő se én. Jól éreztük magunkat. Szüleim meg úgy voltak vele hogy az ember lakva ismeri meg a másikat, ha nem éreztem volna jól magam akkor bármikor hazaköltözhettem volna. Nagyon jó a szüleimmel a kapcsolat.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!