Kaphat ilyen esetben a nagyszülő láthatást az unokákra?
4 éves ikerfiaim vannak, a szüleimmel én majdnem 15 éve nem tartom a kapcsolatot. A szüleim most szeretnék látni a fiúkat, mondtam, hogy anyám ha akar eljöhet megnézheti őket néha, majd megy haza, de apám nem. Viszont ragaszkodnának hozzá, hogy mindketten lássák őket, és elvinnék egy fél napra őket.
Erre van lehetőségük?
Nem számít, hogy mi sem tartjuk a kapcsolatot. Nem határozhatom meg, hogy ki lássa a gyerekeimet.
Még annyi, hogy nem lennének veszélyben, apám nem agresszív, de állandóan részeg. Nem akarom ilyen környezetbe engedni őket. Én már lezártam ez a részét az életemnek, úgy gondolom semmi közünk továbbra egymáshoz.
Kérhetnek láthatást? Komolyan megkaphatják?
Vannak csodás nagyszüleik, sőt egy pótnagyi is, aki vigyázni szokott rájuk. Kapnak elég szeretetet, a szüleimre semmi szükségük
Ha nagyobbak lesznek majd elmagyarázom nekik a helyzetet, gondolom látnak majd elég jó példát az életükben, megértik miért mondtam nemet egy alkoholistára, csak azért mert genetikailag közük van egymáshoz.
Azt hiszem az, hogy az anyámnak felajánlottam ezt a megoldást már elég nagyvonalú volt tőlem. Hisz vele sem tartom a kapcsolatot, mégis hajlandó voltam félretenni a dolgokat, és adni egy esélyt, hogy míg nem tömi a gyerekek fejét olyannal amivel szerintem nem kell addig láthatja őket. De ő megint többet akar tőlem és az apám védelmére kel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!