Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Klónoztatnád magad, hogy...

Klónoztatnád magad, hogy családod jobban el tudd látni?

Figyelt kérdés

A háziasszonyok többsége és én is egész nap "lótunk-futunk", gyerek, férj, munka, háztartás.... pihenés gyakorlatilag nulla, valakinek mindíg van valami baja, szerintem értitek, mire gondolok.

Beszélgettünk a kolléganőkkel, hogy mennyivel egyszerübb lehetne az élet, ha itt is vagyok, meg ott is, mindent el tudnánk végezni. Azért a többségnek nem tetszett az ötlet, mert ugye apán is osztozkodni kéne, de úgy gondolom, hogy mivel az is én vagyok, így nekem nem okozna gondot, amúgy sem vagyok féltékeny típus. Szóval többet nyerhetnék vele. Plusz még lenne egy igaz barátnőm, aki nem támadna hátba, bízhatnék benne, sok mindent megbeszélhetnénk.

Kiváncsi vagyok, ti hogy gondoljátok? 36N

2013. jan. 16. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ó hogyne, hogy még egy csecsemőt is fölneveljek, aki olyan, mint én, vagyis nyafogós, makacs és akaratos...
2013. jan. 16. 16:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát meglepődtem a válaszokon... én simán klónoztatnám magam. Az meg hülyeség hogy a férjen is osztozni kell. Ott vagy, ahol akarsz lenni. Nyilván este, amikor ágyba kerültök, nem a klón fekszik le a férj mellé hanem az "igazi".

Egyébként ne legyetek naivak, ma már lehetséges a klónózás és nem úgy mint ahogy az első leírta. (Megsúgom: idő utazni is lehet már jó pár éve.)

2013. jan. 16. 19:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

szcientológia, mi? ja, meg föléleszteni da vincit és patrónussal elüldözni a dementorokat...

hát megsúgom, a klónozásnak pontosan az a folyamata, amit az első megírt.

2013. jan. 17. 12:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Bár én még fiatalabb vagyok, de ezen már én is gondolkoztam. Ha már lenne ilyen szinten a tudomány, hogy tökéletes hasonmásokat tudjunk "gyártani" magunkból, akkor én klónoztatnám magam :) Úgy annyi mindent meg tudnék csinálni...Bár ennek a klónozásnak is lehetnek hátrányai, pl. ha minden ember klónozná magát, kétszer annyi ember élne a Földön, és kétszer annyi embernek kellene megfelelő életkörülményeket biztosítani, mint ma, ami persze lehetetlen, mert ma is ahhoz képest, milyen modern világban élünk, sok ember nyomorban él. Szóval ez szerintem még jó ideig csak egy álom marad.

15l

2013. ápr. 28. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!