Klónoztatnád magad, hogy családod jobban el tudd látni?
A háziasszonyok többsége és én is egész nap "lótunk-futunk", gyerek, férj, munka, háztartás.... pihenés gyakorlatilag nulla, valakinek mindíg van valami baja, szerintem értitek, mire gondolok.
Beszélgettünk a kolléganőkkel, hogy mennyivel egyszerübb lehetne az élet, ha itt is vagyok, meg ott is, mindent el tudnánk végezni. Azért a többségnek nem tetszett az ötlet, mert ugye apán is osztozkodni kéne, de úgy gondolom, hogy mivel az is én vagyok, így nekem nem okozna gondot, amúgy sem vagyok féltékeny típus. Szóval többet nyerhetnék vele. Plusz még lenne egy igaz barátnőm, aki nem támadna hátba, bízhatnék benne, sok mindent megbeszélhetnénk.
Kiváncsi vagyok, ti hogy gondoljátok? 36N
Az egész gondolatmenet hibás, ugyanis ha MA klónozna TÉGED valaki, akkor - a legjobb esetben - 9 hónap múlva megszületne a másodpéldányod, mint csecsemö. Mire belöle segitség lenne, addigra már régen értelmét vesztené az egész.
Mellesleg a klónozott másodpéldány csak genetikailag lenne veled megegyezö, természetre, felfogásra, életvitelre egyáltalán nem biztos. Erre a legjobb bizonyiték az, hogy az egypetéjö ikrek közt is igen nagy különbségek vannak - pedig ök természetes módon klónozódnak.
Nem!Nem csak a nő feladata mindent elvégezni.A pasi is meg tud csinálni bármit.Munkamegosztás!
A legjobb barátnő szisztéma szerintem meg hamar megdőlne.2 nő egy pasin nem sokáig tudna osztozni.2 nő egy helyen már túl sok.Az egyik úgyis megfúrná valami miatt a másikat.
27/N
Van egy film a Közös többszörös. Ebben a filmben a pasas hasonló okokból klónoztatja magát, mert így sok mindenre jut idő.. A végén sokkal több bonyodalom lett belőle mint haszon. Nagyon jó kis vígjáték.
A való életben sosem csinálnék ilyet. A férjem sem engedné. Ahogy mondaná: "Belőlem 1 is elég" Még belegondolni is rossz hogy hazamegyek és a szobában ülök duplán.. Lehet hogy genetikailag olyan mint én, de a természete nem lenne olyan.
Nem klónoztatnám, elég csak annyit keresni, amiből tudnék fizetni egy bejárónőt, aki heti 1x kisuvickolja a lakást és kivasal.
vásárolni, mosni nem kunszt, főzni szeretek és így rengeteg időm maradna magamra és a többiekre is.
Szintén 36/N
A problémádra van egy hétköznapi megoldás: a bejárónő és a gyerekfelügyelő.
Én saját vállalkozást vezetek, gyerekek+ férj+ háztartás+ közösségi élet... és mindenre van időm. Még a hobbimra is. ;)
Huh, nem, soha! Szegény nyomorult Dolly báránynak is ezer baja volt, jóval korábban halt meg, mint normális esetben a fajtársai, nem akarnék egy emberi lényt sem ilyesminek kitenni. Különben is, a klón az nem én lennék.
Sajnos vagy sem: a világ rendje bizony az, hogy mindenkinek magának kell döntéseket hozni, beosztani a földre kiszabott idejét, ezt nem lehet megkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!