Éves szinten mennyit költ a családod ruházkodásra?
Személyekre leosztva (nem, életkor) nagyjából mennyire jön ki?
Ezt azért is kérdezem, mert más egy felnőtt nő ruhaigénye, mint egy növésben levő kamaszfiúé vagy kisgyereké.
Négytagú család:
anya(46) 30.000/évente
apa (52) 20.000/évente
Én (20f) 60.000/évente
Öcsém (8) 40.000/évente
Férj-feleség max. l5-20.000.-
Gyerekek fejenként 10-15.000.-
Nem járunk márkás cuccokban.
3 felnőtt, 2 fizetés jelenleg, ráadásul megcsapolva....
Néhány éve már nem vettünk, csak ha nagyon kellett.
Pl farmerom elszakadt, de arra is apa adott, vagy melltartót.
Anya nem vett, csak papucsot idén, a barátjának pedig munkacipőt, de azt is akkor, ha szétjön előző...
Ha kell ruha, akkor veszek. A gyerekeké a legtöbb.
1,5 éves, 3,5 évesek. Havi szinten fejenként 10 e ft/hó!
Anyuka 35 éves, havi 10 e ft átlagban.
Apuka 35 éves, havi 5 e ft átlagban.
Ha kell egy cipő, az a gyereknek is 6-10 e ft-ba kerül/pár. A mienk pedig többe.
Volt idő, amikor nagyon szegények voltunk, akkor talán 1 évig nem vettünk egyáltalán ruhákat. Teljesen tönkrehordtuk a meglévőket, melyeket a köv. évben pótólni kellett mindenképpen.
turimániás vagyok szóval sajnos elég sokat. vagyis alapvetően ahhoz képest amennyi ruhám van nem sokat, de már nem férek el tőlük :)
havonta kb 10e ft. a páromnak extra méret kell, így ő kb negyedévente megy csak ruhaüzletbe, de lévén, h ott nagyon drágák a cuccok, így nem ritka, hogy ott hagy 30e-t pár nadrágra és ingre.
mindketten 25 évesek vagyunk.
már most megfogadtam, hogy a gyerekemnek majd csak turiból veszek ruhát, úgyis kinövi pár hónap alatt, felesleges lenne márkás dolgokba öltöztetni. a lényeg, h tiszta és igényes cuccokban járjon majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!