Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2011 novemberében szültem...

2011 novemberében szültem első gyermekem.2012 májusában anyák napja. Párom elfelejtett felköszönteni a pici fiammal. Dühös voltam, szomorú. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szóval. Alig vártam, h anyuka lehessek. Anyák napjára nagyon készültem, nem csak azért mert nekem az első olyan anyák napja volt, ahol én is anya vagyok, hanem anyukám miatt is :) Reggel (2012 május, anyák napja), ahogy felébredt a kis babám, egyből rohantam átöleltem és elmondtam neki, h milyen boldog vagyok, h anya lehetek és ez az első anyák napja nekem, könnybe lábadt a szemem is. Sokat olvastam, ahol a férj fogja a csöppséget és oda áll az anyuka elé és úgy köszöntik fel. Párom az tipikusan ilyen ember, ő bármikor vesz nekem egy szál rózsát vagy egy bon-bont azzal a mondattal, h "ezt csak azért, mert szeretlek". Szóval nagyon vártam, h mi lesz, gondoltam magamban bizti el sírom magam :D. Voltunk anyuméknál is, de én még mindig nem kaptam köszöntést... Késő délután haza értünk, gondoltam majd itthon... semmi... Mire kiborultam és sírva mondtam neki, h miért nem köszöntött fel a picivel, erre ő, lehajtja a fejét és csak annyit mondd, h elfelejtett. Teljesen elcseszte életem első anyák napját! :( Most megint közeledik, de már egyáltalán nem várom, egyszerűen annyira sz@rul esett ez a tavalyi eset :( Túl reagálom?

2013. jan. 15. 13:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ennyire rosszul álltok anyagilag, akkor ne az anyák napján kattogj, hanem próbálj állást keresni a férjednek, vagy magadnak. Mikor a párom munkanélküli lett, én mentem el dolgozni az egy éves gyerekem mellől, mert nekem találtunk munkát. Nem anyuhoz kell szaladni alamizsnáért, meg sajnáltatni magad, hogy a férjed nem köszöntött fel egy olyan napon, amin neki nem is kellene, hanem azon agyalni, mit tehetnél, hogy enni tudj adni a gyerekednek. Ha éhen haltok, egy anyák napján sem leszel felköszöntve, nem csak ezen az egyen...
2013. jan. 15. 16:52
 52/68 anonim ***** válasza:
60%
Férjed az Anyós felköszöntötte?
2013. jan. 15. 16:58
 53/68 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom feltűnt-e,de 2013 van... Neked tényleg nincs semmi gondod az életben,ha ezen kattogsz még...
2013. jan. 15. 17:58
 54/68 anonim ***** válasza:
81%
Az ilyenek miatt utálom a kismamákat.
2013. jan. 15. 19:11
 55/68 anonim ***** válasza:
100%

"Mostmár ebből fog állni az életed, hogy fél évet azon kattogsz, hogy milyen szarul esett, fél évig meg azon, hogy milyen szarul FOG esni?"

Ez mekkora :D :D

Egyébként te felköszöntötted a picit gyereknapon, kérdező?

2013. jan. 15. 21:15
 56/68 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló volt az "élményem", talán azért, mert itt-ott-amott olvastam, hogy némely apuka a kisbabával felköszönti az újdonsült anyukát. Aztán kiderült, hogy az én férjemet nem ilyen fából faragták. Az ő anyjának vett egy nagy csokor virágot, és kész. Aztán az anyja felvilágosította, hogy ilyenkor az apuka a gyerekkel meg szokta lepni a kismamát anyák napja alkalmából. Igazából más dolgok is voltak már, amik másképp alakultak, mint ahogy elvártam, számítottam volna. Szóval még van mit fejlődni, na. Persze azóta minden anyák napján kapok virágot.

De azért a mindennapokban azt érzem, hogy nem tiszteli bennem a nőt, az anyát, talán még az embert sem.

2013. márc. 10. 12:00
 57/68 anonim ***** válasza:
78%

"azért a mindennapokban azt érzem, hogy nem tiszteli bennem a nőt, az anyát, talán még az embert sem."

akkor ez a gond... ha egyébként tisztelne, akkor fütyülnél a virágra, akármilyen nap van.

2013. márc. 22. 07:16
 58/68 anonim ***** válasza:
hja
2013. márc. 22. 23:10
 59/68 anonim válasza:
Kedves kérdező, nagyon gáz vagy! :)
2013. ápr. 28. 14:02
 60/68 anonim ***** válasza:
És most rettengsz-e a jövőhéttől? :)
2013. ápr. 28. 17:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!