2011 novemberében szültem első gyermekem.2012 májusában anyák napja. Párom elfelejtett felköszönteni a pici fiammal. Dühös voltam, szomorú. Mit gondoltok?
"Mostmár ebből fog állni az életed, hogy fél évet azon kattogsz, hogy milyen szarul esett, fél évig meg azon, hogy milyen szarul FOG esni?"
Ez mekkora :D :D
Egyébként te felköszöntötted a picit gyereknapon, kérdező?
Nekem is hasonló volt az "élményem", talán azért, mert itt-ott-amott olvastam, hogy némely apuka a kisbabával felköszönti az újdonsült anyukát. Aztán kiderült, hogy az én férjemet nem ilyen fából faragták. Az ő anyjának vett egy nagy csokor virágot, és kész. Aztán az anyja felvilágosította, hogy ilyenkor az apuka a gyerekkel meg szokta lepni a kismamát anyák napja alkalmából. Igazából más dolgok is voltak már, amik másképp alakultak, mint ahogy elvártam, számítottam volna. Szóval még van mit fejlődni, na. Persze azóta minden anyák napján kapok virágot.
De azért a mindennapokban azt érzem, hogy nem tiszteli bennem a nőt, az anyát, talán még az embert sem.
"azért a mindennapokban azt érzem, hogy nem tiszteli bennem a nőt, az anyát, talán még az embert sem."
akkor ez a gond... ha egyébként tisztelne, akkor fütyülnél a virágra, akármilyen nap van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!