Mit szolnál, ha kiderülne, hogy van egy ikertestvéred?
Figyelt kérdés
Eddig nem tudtatok egymásról. Ugyanolyan külső és belső tulajdonsággal, mint két tojás. Örülnél, vagy megijednél? Hogy élnéd meg? Nemet és életkort is légyszíves.2013. jan. 14. 14:54
21/30 anonim válasza:
"Közös erővel leigáznánk a világot"
Nem tudom miért, de nekem egyből a fuzió jutott eszembe a dragon ball animéből...:D
A kérdésre válaszolva, nem, nem örülnék neki. Ha hasznomra válna a jelenléte, megtűrném-ellenkező esetben igyekeznék eltüntetni őt a környezetemből. Lehet lepontozni, álszentek... (25/F )
22/30 anonim válasza:
Én nem szólnék semmit...- De a férjem fejvesztve' menekülne...
23/30 anonim válasza:
A fúziót már ki próbáltam ikreknél nem működik 98/f :DDDD
24/30 anonim válasza:
En orulnek a testveremnek! Es megprobalnam "behozni" az elmult eveket!
Viszont elmobdhatatlanuk haragudnek a szuleimre. Azert, mert megfosztottak "egy csodatol" az ikertestveremtol. Es mert "eldobtak". Arrol nem beszelve, hogy hosszu eveken at eltitkoltak! Nem szep dolog restvereket elszakitani... Foleg ikreket... Sztem szivtelen dolog!
21/L
25/30 anonim válasza:
Szerintem ledöbbenék. De valószínűleg az anyanyelvünk sem lenne ugyanaz, meg semmi.
26/30 anonim válasza:
Utálnám. Kevesebbnek érezném magam tőle. Nem lennék egyedi és megismételhetetlen, ott lenne egy fénymásolat. Sokan nem a nevemről ismernének, hanem úgy, hogy "az ikrek".
27/30 bumbi02 válasza:
Hát, rászólnék hogy hogy megváltozott. Van egy ikertesóm, csak nem hasonlítunk:) (kétpetéjűek vagyunk:))
28/30 anonim válasza:
Először meglepődnék, de nagyon örülnék neki. Egyke vagyok és mindig egy ikertestvérre vágytam. Tudom kicsit hülyén hangzik.
29/30 anonim válasza:
Először is elájulnék, ahogy meglátom. Aztán megtapogatnám az arcát, hogy igazi-e. Érdeklődnék mindenkitől, hogy mi történt vele. Összevesznék a családommal, amiért ezt tették és titkolóztak. Gondolom ő is haragudna a szüleinkre. Később kibékülnék a családdal, attól függ mi a magyarázat erre. A testvérem mellett lennék és nem hagynám el, próbálnám behozni az elvesztegetett időt. Szerintem veszekednénk sokat, aztán kibékülnénk és így tovább... Helyet cserélnénk, előnyt csinálnánk a dologból. Örülnék neki, de annak nem, hogy a családomban csalódnék. Kb. ugyanezt reagálnám egy sima testvér felbukkanására is, kivéve az elájulásos-tapizós részt.
30/30 anonim válasza:
NA NEEE!!! MÁR A NEGYEDIK IKER!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!