Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnál, ha kiderülne,...

Mit szolnál, ha kiderülne, hogy van egy ikertestvéred?

Figyelt kérdés
Eddig nem tudtatok egymásról. Ugyanolyan külső és belső tulajdonsággal, mint két tojás. Örülnél, vagy megijednél? Hogy élnéd meg? Nemet és életkort is légyszíves.
2013. jan. 14. 14:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
56%

Én vagyok az egyetlen, aki nem örülne?

Én nem örülnék, ha lenne belőlem még egy. Népszerűek lennénk, az biztos, hiszen az egypetéjũ ikrek mindig azok, de mindenki egyként kezelne minket, nem különálló személyiségekként. Én örülök, hogy belőlem csak egy van!

16/L

2013. jan. 14. 15:08
 12/30 anonim válasza:
88%

Belőlem egy is elég, nemhogy kettő. :P

23/F

2013. jan. 14. 15:08
 13/30 anonim ***** válasza:
79%

Nem érezném jól magam, nem érteném a helyzetet és sajnálnám azokat a testvéreimet akikkel felnőttem, biztos, hogy rosszul éreznék magukat, azt gondolnák nem ők most már a legfontosabbak, pedig imádom őket.

Az ikerketestvéremet se tudnám teljes értékűen szeretni, az emlékek, a tapasztalatok hiányoznának. Ezért rosszul érezném magam.

Tehát nem, nem örülnék ha kiderülne, hogy van egy ikertestvérem, nagyon felzaklatna.

2013. jan. 14. 15:10
 14/30 anonim ***** válasza:
65%
Én örülnék neki de nemhiszem. hogy belőlem őszetudtak, Hozni még egyet, az már valódi, csapás lenne. a világra Belőlem egy is. Sokk, nemhogy kettő :xDD
2013. jan. 14. 15:14
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal haza küldeném,hozzánk mosogatni,míg be vásárolok a vacsorához a mosnivalót is be rakhatná a gépbe...testvéri szeretetből:)-a családomnak fel se tűnne a dolog,csak mikor már én is haza értem. Biztosan sokat beszélgetnénk,nekem tetszene a dolog.(38N)
2013. jan. 14. 15:15
 16/30 anonim ***** válasza:
Nem örülnék neki kicsit sem. Ez akkora sokk, változás lenne,engem tuti padlóra küldene. 23/L
2013. jan. 14. 15:18
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Az egypetéjű ikrek sosem egyformák belsőleg, sőt általában nagyo iskülönböznek egymástól érdeklődési körben, vehemenciában stb.

Bár elég szürreális a kérdés, én örülnék neki.

2013. jan. 14. 15:19
 18/30 anonim ***** válasza:

Én nagyon nagyon örülnék neki,nem tudom de ezen régebben is és mostanában is sokat gondolkodom,hogy mi lenne ha... csak megpillantanék egy ugyanolyan embert mint "én" :)

Nem érdekelne ha eddig nem tudtam róla,vagy eltitkolták(de hát ilyen úgysem lesz,mert nekem egy kishugom van) :D

14/L

2013. jan. 14. 15:20
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Külsőre tuti nem hasonlítana rám, tele vagyok varrva. xD
2013. jan. 14. 15:23
 20/30 anonim ***** válasza:
75%

Közös erővel leigáznánk a világot.

Egyébként nekem iszonyatosan tetszene, egyszerre utálnánk és imádnánk egymást a körülöttünk levők élete pedig egy hatalmas szívás lenne.

2013. jan. 14. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!