Mit szolnál, ha kiderülne, hogy van egy ikertestvéred?
Én vagyok az egyetlen, aki nem örülne?
Én nem örülnék, ha lenne belőlem még egy. Népszerűek lennénk, az biztos, hiszen az egypetéjũ ikrek mindig azok, de mindenki egyként kezelne minket, nem különálló személyiségekként. Én örülök, hogy belőlem csak egy van!
16/L
Belőlem egy is elég, nemhogy kettő. :P
23/F
Nem érezném jól magam, nem érteném a helyzetet és sajnálnám azokat a testvéreimet akikkel felnőttem, biztos, hogy rosszul éreznék magukat, azt gondolnák nem ők most már a legfontosabbak, pedig imádom őket.
Az ikerketestvéremet se tudnám teljes értékűen szeretni, az emlékek, a tapasztalatok hiányoznának. Ezért rosszul érezném magam.
Tehát nem, nem örülnék ha kiderülne, hogy van egy ikertestvérem, nagyon felzaklatna.
Az egypetéjű ikrek sosem egyformák belsőleg, sőt általában nagyo iskülönböznek egymástól érdeklődési körben, vehemenciában stb.
Bár elég szürreális a kérdés, én örülnék neki.
Én nagyon nagyon örülnék neki,nem tudom de ezen régebben is és mostanában is sokat gondolkodom,hogy mi lenne ha... csak megpillantanék egy ugyanolyan embert mint "én" :)
Nem érdekelne ha eddig nem tudtam róla,vagy eltitkolták(de hát ilyen úgysem lesz,mert nekem egy kishugom van) :D
14/L
Közös erővel leigáznánk a világot.
Egyébként nekem iszonyatosan tetszene, egyszerre utálnánk és imádnánk egymást a körülöttünk levők élete pedig egy hatalmas szívás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!