Mit szólnátok, ha az apátoknak 5 gyereke lenne 3 nőtől? (kor+nem)
Nem ítélkezem. Ha neki jó ez az élet akkor ki vagyok én hogy megszóljam??
40/N
4 gyerek 2 no.
3-an vagyunk anyukánktól 25 éves házasság.
Most van egy kislányuk az élettársával.
Elem az életem, nem izgat.
26N
Mindenképp érdekelne miért ment tönkre két kapcsolata is, és az új feleségek miként álltak a dologhoz?
Én csak az egy-egy gyerek, három nőtől típust ismerem közelről. Szívesen venném, ha te ilyen helyzetben vagy, bárki legyél a részvevőkből, elmondanád mit gondolsz.
"egy-egy gyerek, három nőtől típus",ezt nem igazán értem...mármint azt,hogy miben különbözik,ha egy helyen több gyermek is született.
Páromnak van 4gyereke, 3nőtől.Majdnem az 5-ös által írt "típus",mert a legfiatalabbat,már nem akarta (a 3.nőtől a 2.gyereket).Én örülök,hogy végül megszületett,meg nyilván Párom is,mert talán a legtündéribb teremtés mind közül.:) Bár az összeset szeretem. Párom előéletéről nem ítélkezem,mi jogom is lenne hozzá.Mellette állok amiben tudok,a múltját illetően is.
Érdekes egyébként,hogy a Mi kapcsolatunk is úgy indult,hogy szinte rögtön gyermeket szeretett volna vállalni. Elég nehezen "szoktattam le" erről,hogy nem az a dolgok menete,hogy rögtön szaporodjunk.:) Mondtam Neki,majd 8 év múlva visszatérhetünk erre.Eleinte meglepődött,hogy van ilyen is...Már a 6.évünket tapossuk együtt.Nem volt még ilyen hosszú ideig gyermek nélküli kapcsolata. Szerintem,még mindig nem érett valójában az Apa szerepre (azt nem tudom,hogy ezt Mások miért nem látták annó),de lassan benő a feje lágya:). Én kivárom,mert akkor van értelme.
Nyugodtan kérdezzetek,Kedves 5-ös,vagy Kedves Kérdező,ha szeretnétek!:)
Az én apámnak 4 gyerek van 3 anyától. Van egy bátyám fiatalok voltak az anyával együtt mikor születtek. Összeházasodtak "szokásból", de mikor bátyám 3 éves volt elváltak. Megismerkedett anyukámmal, megszülettünk mi ketten a bátyámmal. Mikor 10 éves voltam elváltak, mert nem jött össze a házasság, 8 éve van együtt az élettársával, van egy 5 éves kishúgom. (míg én 20, bátyám 22 és 30 évesek)
Én nem szólok hozzá semmit :) Jó apának tartom, válás után is szoros maradt a kapcsolatunk. Nem jött be kétszer neki, most van egy kapcsolata ami jól működik, ahogy anyukámnak is. Soha nem ítéltem el emiatt. Míg együtt éltek anyukámmal a bátyám sokat volt nálunk, miután szétmentünk is négyesben voltak programjaink. Minden lehetőség adva volt ahhoz, hogy vele is jó testvérek lehessünk, vagy meglegyenek a vitáink, mintha mindig egy fedél alatt éltünk volna.
Én úgy mérem a szülőket, hogy milyen a viszonyom velük, mennyire lehetek őszinte. Tudom, hogy számíthatnék rá bárhol, bármikor, egy telefon és indulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!