Ferfi viselkedik igy novel, ha nem szereti?
Figyelt kérdés
En teljes mertekben hiszek a ferfi es no kozti baratsagban. Sok pasi haverom van, de velum egyaltalan nem ilyen a kapcsolatom, mint ezzel a sraccal. Minden estet szinte vegig mikrofonozunk, napkozben uziket kuldunk egymasnak stb. De emelett (neten ismertem meg) nem akar talalkozni, mert fel h megromlik a kapcsolatunk stb.
Engem meg tenyleg nem fogott meg ennyire senki, foleg nem neten. De keresne ennyiszer 1atlag ferfi hogyha csak egy netes isomeros lennek neki?
Annyira nem ertem..
19/L es 21/F
2013. jan. 14. 01:03
13/13 anonim válasza:
kellemes nosztalgikus érzéseket keltett bennem ez a kérdés :) Hasonló helyzetben voltam tíz éve: tizenévesen megismerkedtem neten egy 21 éves sráccal, aki már cseten nagyon megfogott, sokat csevegtünk, de nem az istennek nem akart találkozni. Ő egyszerűen csak érzelmileg defektes volt, nehezen került közel másokhoz. Bő fél év unszolásra csak beadta a derekát, de onnan még nagyon kanyargós és göröngyös utunk volt egymás felé, aminek még ma sincs vége. Azóta is hullaszerelmes vagyok, ő meg azóta is defektes, de akkor is ő a legjobb dolog, ami történt velem az életemben! Nem mindig van rossz vége az ilyen történeteknek. Vannak csodabogarak, lehet te is kifogtál egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!