Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oka lehet annak, ha a nő szereti a férfit, a férfi is úgy viselkedik, mint aki hasonlóan érez, azonban mégsem hívja randira a nőt?
Ez konkrétan velem történik. Állandóan megkeres, már szinte létezni nem tudunk, hogy ne kérdezzük meg mi van a másikkal. Féltékeny vagyok, ha más nő van a közelében, ő meg magyarázkodik. Ha a közelemben van más, ő féltékeny. Egyikőnknek sincs kapcsolata.
Miért játszuk ezt? Valaki elmagyarázná miért van ez a férfiaknál? Én már léptem, próbátam segíteni neki, mert azt hittem talán csak fél. Nem teljesen egyértelműen, de a tudtára adtam, mennyit jelent nekem.
Most azt fogjátok írni, mert én, nőként túlképzelem.
Én is ezt hittem egy ideig, de már annyi egyértelmű jelet kaptam, hogy ezt nem lehet félre érteni. És mások szerint fontos vagyok neki, azt látják, és senki nem érti mi a gond akkor. MIért nem vagyunk mi már rég egy pár? :)
De szerinted sanszos, hogy érez irántam valamit? De akkor miért nem lép?
Nálunk egy hazavitelre is annyit kellett várni, hogy őrület. Annyira lassú. :)
De ha a 2. él, akkor miért jön ő utánnam? Ha nem keresem is állandóan hívogat. Bukott le, hogy féltékeny más férfira.
Én most ideg voltam a nő miatt, és szépen elmagyarázta, hogy nem is igazán kedveli, egy hazug libának tartja, jobb is ha nincs a közelében.
Néha-néha felbátorodik és kicsúszik 1-1 olyan megjegyzés, amit azonnal értek. :)
Ennyire gyáva lenne egy férfi? Nem tudom elképzelni.
Mit jelent az, hogy nem kellesz "eléggé"???
Jó a társaságom, jó velem mindent megbeszélni, félteni is jó mástól, de közel nem engedünk magunkhoz?
MIÉRT???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!