Gáz, ha valaki 25 úgy viselkedik, mint egy gyerek és ezt szereti is?
nincs ezzel semmi gond,csak tudjatok komolyak lenni,ha a helyzet megköveteli...én januárban költöztem össze a párommal egy albérletbe(fősuli) és néha mi is megütjük a 4éves szintet...ha pl vmi bajom van,mondjuk túl sok vizsga v hasonló,ezért nagyon kétségbe vagyok esve és kiborulok,akkor hozzáfog legyet imitálni az ujjával és megpróbál beleszállni az orromba..és ez olyan szinten vicces tud lenni,hogy fogalmam se lesz h mi bajom volt az előbb...tud ez jó lenni meg nagyon kell a sok probléma meg komolyság mellé...ha besavanyodott aszott uborkák lennétek,na az lenne a gáz,de nagyon...
20/L
Egy életünk van, addig kell jól érezni magunkat ameddig tudjuk. Ez nincs korhoz kötve. Vannak 25 fölötti barátaim, velük is úgy hülyéskedünk mintha velem egyidősek lennének. Persze ha a helyzet úgy adja akkor tudni kell komolynak, felelősségteljesnek is lenni, de barátokkal azért az a lényeg hogy szórakozzunk egy kicsit. Én még most is van mikor itthon úgy viselkedem mint egy ovis és nyávogok mindenért de csak szimplán jókedvemben, mikor a barátaimmal vagyok akkor is akár hülyét is csinálok magamból de ha jól érzem magam velük akkor nem kár érte.
18/l
Akár hiszed, akár nem, Johnny Depp is imád gyerekeskedni felnőtt fejjel. A Rango forgatásán ismerte be :D
Szerintem egyáltalán nem ciki, ha a felnőttek is hülyéskednek, röhögnek egymással. De azért néha viselkedjünk komolyan is. Én a tesómmal vagy a barátaimmal inkább röhögni szoktunk, mint gyerekeskedni.
Van egy barátnőm, aki 26 éves. Néha úgy érzi magáról, hogy 16 éves. Nehezen tudja megváltoztatni a ruhatárát meg a külsejét, és néha úgy érzi, hogy kicsit gyerekes, mert imádja a rajzfilmeket. Mondtam neki, hogy előbb-utóbb változni fog majd a helyzet, de a rajzfilmes dolog biztos soká fog tartani, mert manapság vannak olyan emberek, akik az új rajzfilmekre is rákattannak, vannak, akik inkább a retrós rajzfilmeket szeretik vagy a rövid animációs filmeket. Én pl. az utóbbihoz tartozom. Felnőtt fejjel szeretek képregényt olvasni, mint pl. a Kázmér és Hubát, a skandináv képregényeket. Baj? Persze, hogy nem :) A képregényfesztiválon több felnőtt szokott lenni, mint gyerek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!