Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választanod kellene a...

Ha választanod kellene a házastársad és a szülőd között, kit választanál?

Figyelt kérdés
Kiváncsiságból tettem fel ezt a kérdést. Nem olyan kommenteket szeretnék kapni, hogy nem kell köztük vàlasztani, vagy nem tudnál stb. Ha muszáj lenne, Te kit választanál? Pl. a feleséged/férjed, akit nagyon szeretsz, akitől gyerekeid, családod van, vagy édesanyàd, aki óvott és felnevelt, aki életet adott neked?
2013. jan. 13. 23:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
67%
Én a szüleimet. Igaz, hogyha az ember családot alapít, akkor már a férjének kéne az elsődlegesnek lennie. Viszont a házasság véget érhet, még ha az ember azt hiszi h örökké boldog lesz a másikkal. Viszont a szülői szeretet jobb esetben örök, és ha probléma van mindig a szülő a támasz. (Leglábbis nálam)
2013. jan. 14. 01:14
 12/31 anonim ***** válasza:
72%
Mindenképpen a páromat.
2013. jan. 14. 01:24
 13/31 anonim válasza:
82%

Az attól is függ szerintem, hogy mi a háttere a dolognak.

De ha pl. a családom az kérné, hogy ne legyek a párommal, akkor a páromat választanám. Ha viszont a párom nem szívlelné a családomat, akkor a családomat.

Miért? Szerintem ha az egyik fél választás elé állít, akkor ott baj van.

De ha el kéne költöznöm messzire a párom miatt, akkor a páromat, hiszen ő az "új" családom. Remélem érthető... :)

2013. jan. 14. 03:49
 14/31 anonim ***** válasza:
79%

Aki a szüleit választaná, hogy magyarázná meg a gyerekének, hogy miért nincsenek az apjukkal? Beteg dolog a szülő részéről is azt kívánni, hogy az unokák ne lássák az apjukat, csak mert ő (a nagyi) él és lélegzik.

Meg a saját lányát is, ha igazán szereti, a férjéhez küldi, nem önző módon magának akarja.

2013. jan. 14. 04:27
 15/31 anonim ***** válasza:
Hát, de attól függ mire vonatkozik a kérdés. Nem írta a kérdező hogy arra hogy kivel élnénk együtt, nem írta mire irányul a választás! Nem tudom mire ez a nagy lepontozósdni, én inkább a szüleim választanám, akikre számíthatok, mint egy férfit, aki lehet hogy X év után bekattan és elhagy, mert kapuzárási pánikja lesz. Hiába a sok házas nő lepontozása, de igen, az ő kapcsolatuk sem biztos hogy tarthat örökké, mint ahogy az enyém sem. Arról meg szintén nem tehetek h aki lepontozott, gondolom annak a szüleivel nem volt fényes a kapcsolata. Ezvan. Jöhet a 0%!
2013. jan. 14. 06:28
 16/31 anonim ***** válasza:
És hogy érthetőbb legyen: 6 évig éltem együtt egy férfivel, akivel előtte összeköltözünk, eljegyzett, látszólag minden szép és jó volt, a csillagokat lehozta volna értem, majd munkából hazamenet a saját lakásunkban, a saját ágyunkban találtam meg egy nővel akivel akkor 1 éve volt együtt. Kihez mentem utána haza, és kik vigasztaltak vajon? A szüleim. (Meg persze a barátaim, de a "szüleim" kapartak össze.
2013. jan. 14. 06:33
 17/31 anonim ***** válasza:
40%

13-as! Kár, hogy lenulláztak, pedig a Te válaszod én is írhattam volna.

24N

2013. jan. 14. 06:52
 18/31 anonim ***** válasza:
63%
Mivel anyámmal sosem sikerült közös hangot találnunk, én a párom választanám. Nem csak a férjem, de a legjobb barátom is. Nincs más, akit nála jobban szeretnék.
2013. jan. 14. 07:16
 19/31 anonim ***** válasza:
A társam.
2013. jan. 14. 08:23
 20/31 anonim ***** válasza:

Páromat.

(tőle 1 nap alatt több szeretetet és törődést kapok mint anyáméktól 18 év alatt)

2013. jan. 14. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!