Mit csináljak a húgommal?
Minden tesódnak van külön laptop, 3d tv, fürdőszoba?
Mert ha igen, akkor örökbefogadhatnának a szüleid!
Tök egyszerű.
Nem válaszolsz neki, hagy toporzékoljon csak az ajtód előtt-te jó hangosan bekapcsolsz valami zenét és bezárod az ajtót; a telefonod nálad van,a laptopodra jelszót raksz pl. a barátod születésnapját, amit ő nem fog tudni és bezárod a retkes ajtód, ha elmész otthonról.
elég szarul nevelheti anyátok. de nem is csodálom ilyen elkényeztetett p.csákat mint ti...
13 éves gyereknek 3d tévé gratulálok. anyucinak nincs ideje törödni veletek ezért elhalmoznak mindennel. tipikus gazdag sors...én 26 vagyok, itthon lakom, mégsincs tvm, amim van azt a saját pénzemböl vettem és érdekes van zár aza jtomon, ez egy alap dolgo lenne. gazdagéknak nincs pénz zárat csináltatni? vegyél egy olyan zárat amit le lehet lakatolni.....
a jelszavaidat meg ird fel egy papirra és tedd mondjuk a pénztárcádba.csak nem hagyd el...
külön fürdö stb uristen... mennyi bajotok van. megértem h szar én se türöm el ha nálkam turkálnak de erre mind van baromi egyszerümegoldás. a szüleidnek meg semmi tekintélye nincs ha ezt velük is megteszi. kéne neki egy két bazinagy pofon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!