Viseljem el, hogy hirtelen haragú, tűrjem, vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátom nagyon indulatos amikor valamin bemérgeli magát. Egyrészt sokszor hülyeségeket beszél közben, meg olyan stílusban adja elő néha hogy az eszem megáll. Kiabál, nem hagy szóhoz jutni, volt már hogy csapkodta a szekrényt... utána lehiggad, és elintézi annyival, hogy "bocs".
Persze én közben mindig "becsicskulok", mert annyira úgy adja elő hogy közben szinte el is hiszem, hogy neki van igaza...
Hogy kell ezt kezelnem?
2013. jan. 12. 19:17
11/15 anonim válasza:
Tudom, mindenki azt mondogatja, hogy nem az a helyes megoldás, ha szakítassz, de én is azt javaslom! Tapasztalat, az ilyen soha nem változik meg! Nekem is ilyen volt a volt vőlegényem, csak rosszabb lett. Később már attól féltem, hogy egyszer azon kapom magam, hogy kék-zöld-piros foltjaim vannak! Még kidobtam, mielőtt ez bekövetkezett volna. Az ilyet nem tudod megváltoztatni. Elhatározás kérdése, ha úgy érzed, nem birod elviselni, egyszerűen mond meg neki, hogy te nem ilyen pasit szeretnél magadnak és le is út, fel is út.
13/15 anonim válasza:
zért nem kell senkiből kinézni a gyilkost. Ha az ilyen ember ölne, akkor a fél világ gyilkos lenne.
14/15 anonim válasza:
Pontosan úgy kell kezelni,ahogy a 9-es írta!Csomagolj és menj minél messzebbre!
15/15 anonim válasza:
ha eddig nem tudtad kezelni, illetve megértetni vele, h ez a stílus nálad nem nyerő, akkor bizony csak a csomagolás marad.
senkinek nem tűrném el, h így viselkedjen velem. utálom az ilyen manipulatív gonosz embereket, akik másra kenik a saját hibájukat, ők meg folytathatják a szemétkedést.
ne tűrd, lépj. változni nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!