Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem sokat van a régi...

A férjem sokat van a régi lakásában, miért?

Figyelt kérdés

Mindkettőnknek volt saját lakása, enyémet eladtuk, és még közös pénzből vettünk egy nagy lakást. Most itt lakunk. Azonban a férjem szinte minden nap elmegy a régi lakásába tenni-venni. Van, hogy egy egész napot is ott tölt. Nem értem miért nem tud elszakadni, pedig nagyon szeret. Nem az a gond. Ha megkérdezem miért van ott, mindig talál rá magyarázatot, úgyhogy feladtam. Csak így nehéz élni, hogy fél lábbal a házasságunkban van, fél lábbal meg ott. Mit tegyek szerintetek?

Légyszives csak segítőkész emberek írjanak, és nem szeretnék elválni. Megoldást keresek.

2013. jan. 12. 13:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Honvágyra tippelek.Vagy egyedüllétre vágyik.Biztosan tudod,hogy egyedül van a lakásban? Mielőtt megvettétek a lakást nem említette,hogy inkább ott akarna élni?

Menekülhet valami elől?

Nem szokott még bele a házasságba?

2013. jan. 12. 13:40
 2/24 A kérdező kommentje:

Igen, egyedül van, ez biztos.

Mondta, hogy szereti azt a lakást, de mielőtt összeházasodtunk, megállapodtunk, hogy veszünk egyet ezen a részen. És úgy tünt benne van. És most nem értem az egészet. És nagyon szomorú vagyok. :(

2013. jan. 12. 13:46
 3/24 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem én is igy lennék mint a férjed.. Pedig én nő vagyok :) Imádtam a kis saját lakásomat, mostmár mi is közösben lakunk, nálunk is a férjemé maradt meg. (apósom még ott él).

És ha kiadnátok? Megszünne a gondod, és még egy kis plusz pénz is állna a házhoz :)

2013. jan. 12. 13:49
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nem szokott az uj lakáshoz, és odakötik az emlékek. Menjél te is vele, ez igy nem megoldható?
2013. jan. 12. 13:54
 5/24 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy azt hiszed illetve gondolod, hogy a házasságod rendbe van, pedig nagyon nincs.

Akkor van ez, amikor semmi nincs rendben.

2013. jan. 12. 13:55
 6/24 QueenRavenna ***** válasza:
77%
Lehet a szeretőjét viszi oda egy kis etye-petyére.
2013. jan. 12. 13:56
 7/24 anonim ***** válasza:
60%
Ez szerintem nem igaz, hogy nincs rendben a házasságuk (bár ezt igazából a kérdező nyilván jobban tudja). Nekem a legjobb barátnőm férje mikor otthon vannak, szinte állandóan a pincéjükben lévő műhelyében van lent, tesz-vesz, barkácsol, ott van neki egy tv is... és a házasságuk mégis rendben van, két gyerkőccel együtt.
2013. jan. 12. 13:57
 8/24 anonim ***** válasza:
80%

6

Itt a kérdező számára a legjobb lenne, de ez ami van egy szeretőnél jóval nagyobb problémára mutat.

2013. jan. 12. 13:59
 9/24 A kérdező kommentje:

Szerintem ő szíve szerint ott lakna - már. Nem gondolta végig a dolgokat mikor terveztünk, meg lakást vettünk.

Azzal a lakással az a baj, hogy a szülei a szomszéd házban laknak, és napi szinten bemászkáltak kulccsal. Azt ő is belátta, hogy élhetetlen így.

Próbáltam vele menni, de akkor jön az "aludjunk ma itt" szöveg.

Pedig minden szempontból jó lenne ez a kapcsolat, csak ezt nem tudom megoldani.

Sajnos nem akarja kiadni, mert félti.

2013. jan. 12. 13:59
 10/24 A kérdező kommentje:

Igen, 7. hszóló, valami ilyesmi, csak ez messzebb van, és ilyenkor nem találkozunk mondjuk egy napig, mert ő ott tesz-vesz.

És valóban nagyon szeret. Nincsen senkije.

De nem tudom ezt így meddig tudom tolerálni, hogy fél lábbal van velem.

2013. jan. 12. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!