Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor férjhez mentél a régi...

Amikor férjhez mentél a régi csalódások tényleg elfelejtődtek?

Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok, de már sok csalódás ért.Igaz az,ha valaki megtalálja az igazit vagy férjhez megy, minden előtte lévő csalódás "megszűnik" tehát nem érdekel már?
2012. dec. 23. 15:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ez nálam nem ettől függött. A csalódás addig fájt, amíg éreztem valami aziránt, aki okozta, vagy ha a büszkeségem sérült, addig, amíg fel nem dolgoztam magamban. Természetesen amikor férjhez mentem már a férjemet szerettem és nem a múltbéli csalódásokon gondolkoztam.
2012. dec. 23. 15:44
 2/19 anonim ***** válasza:
Én még nem mentem férjhez, de komolya kapcsolatban vagyok már hosszabb ideje, és régen nem érdekelnek már a múltbéli családok, egyáltalán nem foglalkozom velük. Szerintem nem az esküvőtől függ, hanem a megfelelő társtól. De kinél hogy. Valaki könnyen túllép, valakinek mindig megmaradnak a csalódások.
2012. dec. 23. 15:51
 3/19 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogyha lenne egy új kapcsolatom könnyebben túltenném magam? Valahogy az utolsó szakításon nem tudom túltenni magam....
2012. dec. 23. 15:53
 4/19 anonim ***** válasza:

Igen.

Ha találsz egy embert aki segít elfelejteni múltat,akkor ő lesz a jövőd.

2012. dec. 23. 15:55
 5/19 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Sokan azt mondják, ne kezdjünk új kapcsolatba, amíg túl nem vagyunk az előzőn, de ezt embere válogatja. Én úgy kezdtem újba, hogy még nem tettem túl magam az előző páromon. Nekem szerencsésen alakult, mert ő segített, hogy túl legyek az exemen és most már el sem tudnám képzelni az életem nélküle, a két kapcsolatot és a két érzést össze sem lehet hasonlítani. Én nem bántam meg, hogy kockáztattam.

Persze nem mindenkinek sikerül így. Erre nincs recept.

2012. dec. 23. 15:58
 6/19 anonim ***** válasza:
95%
Normális lelkivilágú ember eleve nem is kezdeményez új kapcsolatot addig, míg helyre nem rakta magában a "csalódásait". Vagyis ha még mindig az exén pörög valaki, arra egész biztos nem hoz megoldást, ha fejest ugrik egy házasságba...
2012. dec. 23. 16:26
 7/19 anonim ***** válasza:
23%
Akkor egy normális lelkivilágú ember többet kesereg és szomorkodik magában, mint amennyit párkapcsolatban van. Ugyan, menj már!
2012. dec. 23. 16:42
 8/19 anonim ***** válasza:
Én egyetértek 6-ossal. Nagyon csábító belemenni egy kapcsolatba, amíg az ex után sírunk, mert az új pasi figyelme hízelgő, de ez akkor se túl tisztességes az új pasival szemben. Persze ha tudja, hogy ez a helyzet és vállalja, akkor más.
2012. dec. 23. 17:08
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értettem, hogy normális lelkivilágú ember ilyenkor nem "kesereg" hanem kicsit befelé figyel, végiggondolja, mit tanult a kapcsolatból, mit csinál legközelebb másképp vagyis hagy magának időt feldolgozni az eseményeket. Nem rögtön lecsap az első szerencsétlenre sebtapasz gyanánt. De ugyan menjek már, biztosan én gondolkodom hibásan...
2012. dec. 23. 17:14
 10/19 anonim ***** válasza:
Van, aki nem tudja addig túltenni magát a régin, amíg nem jön egy új, aki elfelejteti vele. Lehet, ha nem adunk valakinek esélyt a jelenben azért, mert nem akarjuk elengedni a múltat, elszalasztjuk az esélyt a boldogságra. Pampoghanak akármit, én ha nem adtam volna esélyt akkor annak a férfinek, aki most a férjem, valószínűleg egy besavanyodott vénlány lennek, így meg új esélyt kaptam a szerelemre. :)
2012. dec. 23. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!