Nem sok ez már egy kicsit a barátnöböl? Bövebben lent
szerintem maximálisan igazad van, pedig nem vagyok anyuka, 18 éves vagyok, de akkoris igy gondolom! Egyébként ugyanez a helyzet, a hugom barátnője, már évek óta heti rendszerességgel alszik nálunk. Nagyon idegesitő, hogy amikor éppen beteg valaki, vagy családi feszkó van, a kiscsaj akkor is ittalszik. Ráadásul meg se kérdezik előre, hogy itt alhat e, csak hazaérnek este 10körül a parkos trécselésből, és ugrasztják anyámat, hogy akkor hozza a szivacsot, ágyneműt stb, mert xy ittalszik. Én komolyan sokszor már üvölteni tudnék. A legrosszabb, hogy a párom (2 éve vagyunk együtt), még egyszer se aludt nálunk, bezzeg a hugom barátnője állandóan nálunk lebzsel, mondván, hogy ő lány neki lehet pff...
Nálunk anyám egyébként hallgat, de látszik, hogy mostmár őt is idegesiti, hát még apámat! De én a helyedben biztos fellépnék. Itthon is kiosztottam volna már őket ha anyám helyében lennék.
Na beszéltem a lányommal, ma még itt alhat, ha csendben lesznek, de ha jön a suli itt ez nem lesz !
Rá kell kapcsolni tanulás, stb,,,,, nem azt mondom,h. nem lehet itt a barátnö de nem ilyen sürün, hát meglátjuk.
Van egy párom 10 éve, de nem ö az apuka, elváltam 11 éve.
Hát este csendben voltak, most nem volt ricsaj.
De azért, ritkitani kéne a dolgokat, mert jön az iskola. Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!