Nem sok ez már egy kicsit a barátnöböl? Bövebben lent
Figyelt kérdés
Lányom (15 éves) nyár ota hoz egy kis barátnöt ide hozzánk, ugy hogy itt is alszik ( ö is 15 ) elöször csak 2-3 hetente, most már lassan minden héten 1x itt alszik, elöször gondoltam aranyos, elvált szülök, had legyen itt, de most már kezd kinos leni, reggel munka, korán kelés, ök meg ütik a2009. aug. 28. 18:30
1/36 anonim válasza:
Lehet hogy sok, ülj le a lányoddal, és beszéld meg vele, hogy ez neked kínos.
2/36 anonim válasza:
Szerintem nincsen ebben semmi rossz alapvetően, próbálj meg kicsit rugalmasabb lenni.
3/36 A kérdező kommentje:
Figyel rugalmas vagyok elég szépen nem vagyok begyepesedett anyuka, 3 honapja lassan minden héten itt laszik eszik st... most volt elég ebböl ma, fáradt vagyok aludni szeretnék, ök meg mikor itt van a kislány 2-3 oráig röhögnek, zene....stb... legyél ebbe benne utána mond, hogy legyek rugalmas. Eddig én sem szoltam semmit.
2009. aug. 28. 18:39
4/36 anonim válasza:
Mindenképpen jelezd a lányodnak a problémát. Bár, most, hogy kezdődik az iskola, magától is megoldódik a dolog. De ha suli idő alatt is gyakori "ottalvós"-t akarnak, abból már baj lehet..
5/36 A kérdező kommentje:
Ja van 1 19 éves lányom barátja néha itt alszik ( mert megengedem !!!) nem zavarnak, mert nem üvölt a zene, nem visonganak hajnalig.
2009. aug. 28. 18:40
6/36 A kérdező kommentje:
Igen azt már jeleztem suli idöbe nem lesz igy jo.
2009. aug. 28. 18:41
7/36 anonim válasza:
Örülj, hogy van barátnője! Miért az jobb lenne ha nem lenne senkije?! Főleg szünet van...Nállunk is sokszor alszik itt a barátnőm meg én is nálluk, szerintem ebbe semmi rossz nincs! Nyílván suli időben nem lesz ilyen gyakori...
8/36 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg a hétvégékre szorítani az ilyen találkákat, és beszéld meg a lányoddal, hogy x óra után neked mit csinálnak, csak csendben csinálják.
9/36 anonim válasza:
Nagyon furcsa, hogy ez a lány szinte beépült /vagy be akar épülni!/a családodba. Redukáld le minimálisra a vendégeskedését, hogy élhesdd a saját életed és a pihenésedben ne zavarjon senki.
10/36 A kérdező kommentje:
18 44 es nek üzenem eddig én sem szoltam, amugy a te anyukád elviselné, hogy hajnalig zenét hallgassatok, meg röhögjetek hajnalig, lehet ö délutános? Én reggel 5 kor kelek, ök 2-3 ig fent vannak. Ez eddig ment mig szabin voltam.
2009. aug. 28. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!