Több mint 30 év korkülönbség. Hogy vélekedtek erről,
és hogy viszonyultok így a jövőhöz?
Figyelt kérdés
Röviden arról van szó,hogy köztem és a szerelmem közt 32 év korkülönbség van.Másfél éve vagyunk együtt és agyon szeretjük egymást,és nem tudjuk elképzelni külön az életet.Képtelen vagyok belegondolni,mihez kezdenék nélküle.Szeretném ha olyan hozzám hasonló helyzetben lévő nők leírnák nekem a tapasztalataikat,amiket átéltek egy ilyen kapcsolatban.Az érdekelne,hogy a körülöttetek lévő emberek hogy viszonyultak a kapcsolathoz, illetve ami a legfontosabb,és a mire igazán választ szeretnék kapni,hogy miként vélekedtek,hogy álltok hozzá a jövőhöz. Mert 15 év múlva még nagyobbnak fog tűnni ez a korkülönbség. Kérem,csak normális válaszokat írjatok,a negatív véleményekre nem vagyok kíváncsi.!
22:58as nekem meg a hozzászólásod miatt van hányingerem.. amúgy meg a sok "foreveralone-os fiú" ha tudna normálisan hozzáállni a dolgokhoz, nem keresgélnének idősebb férfit a nők TE FOREVER ALONE! mert feltételezem az vagy, és irigy.
Bocsi az offért kérdező.
2013. jan. 12. 10:09
17/19 anonim válasza:
A jófej és a foreveralone az két külön fogalom!:D Te nyomorék! :D A kérdező sem százas az is biztos! Én is bírom a fiatal csajokat, ők is engem, de ha köztünk is ennyi lenne, akkor a csaj még meg sem született volna:D Úgyhogy ez k.rva beteges!!!
2013. jan. 12. 12:14
18/19 anonim válasza:
Én meg még aggódtam a köztünk lévő 13 év miatt!
-Amúgy se biztos hogy az hal meg előbb aki az öregebb,csak nagyobb rá a sansz! :)
2013. jan. 12. 20:32
19/19 anonim válasza:
Egy afrikai kolléganőm 38 éves, 4 éve házas egy 60as bácsival. A csaj bulizik, a bácsi otthon ül mindig, vigyáz a nő előző kapcsolatából született gyerekére. Amikor a nő mesélte nekem, hogy ő szeret erre arra eljárkálni, a férje meg sosem mozdul ki sehova, nem tűnt boldognak... Bár szerintem ott inkább a tartòzk. eng. miatt köttetett a házasság...
A barátom 13 évvel idősebb nálam. Nem zavar, hogy 40 felett lesz, mikor én még 30 alatt. Jól bánik velem, romantikus, nem csal meg... A korosztályom sokszor komolytalan. Az ilyen Buck a nevem és a f.omat beteszem típusú emberek maradjanak is foreveralone-ok, kellenek a ráknak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!