Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a lelki terror,...

Szerintetek a lelki terror, az családon belüli erőszak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 07:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tényleg van valakije. De egyáltalán nem biztos, de most hogy így mondod igazad lehet. Mindenki magából indul ki ugye... Amúgy nekem a nagymamám ilyen, persze más mintha a párom lenne, de tavaly nyugtatókat szedtem hogy el tudjam viselni a hülyeségeit. Ezt azért írom le, mert a mamám is a saját "érdekes" természetét, és tetteit keresi bennünk. És folyton gyanúsítgat. Szerintem próbáld meg kideríteni van e valakije a párodnak, ha nincs, akkor lehet pszichés probléma is.
2013. jan. 11. 08:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Ha visszatekintek igen,de nem ennyire.Lehetett vele beszélni,de mostmár nem.Olyanokat mond,hogy az ember haja égnek áll.Egyszer már itt is hagytam,de hittem neki,hogy abba hagyja.Az a gáz az egészben,hogy már nem járok el sehová,már könyvtárba sem megyek mert szerinte azért járok oda,hogy ott találkozzak a pasival.
2013. jan. 11. 08:28
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha a regi allapothoz kepest rosszabbodott, lehet ennel meg rosszabb is. Hogyan reagalsz a gyanusitgatasara?

Aggodalomra ad okot a helyzet, mert ha komolyan veszi ezeket, akkor kesobb ugy gondhatja, hogy megerdemled, hogy fizikailag is bantson.

Apam ilyen, mindenkirol kitalal minden fele h*lyeseget el is hiszi, szoval tapasztalatbol beszelek. Az ilyen embernek nem tudod elmagyarazni, hogy nincs igaza.

2013. jan. 11. 08:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Általában először meglepődök.Aztán próbálom meggyőzni az igazamról,de teljesen reménytelenül.Kitalál egy történetet, Egyikünk sem érti miről is beszél,addig győzködi saját magát ,hogy a végén már a teljes történetet adja elő,amit ő kitalált.A gyerekeim sokszor kiröhögik annyira képtelenségeket beszél.A gyerekeim már majdnem felnőttek,csak a kicsi nem tud még ehhez az egészhez hozzászólni.Ő még 5 éves.
2013. jan. 11. 09:25
 15/19 anonim ***** válasza:
'A családon belüli erőszak és a lelki terror "édeds"testvérek'. - és most egy professzort idéztem.
2013. jan. 11. 09:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Annak,a professzornak igaza van.Szerintem a lelki terror még rosszabb,mert az az emberen nem látszik külsőleg.Az ember belűlről emészti magát miatta.
2013. jan. 11. 10:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem menekülj. Komolyan mondom. Az ilyen embert kezeltetni kellene, de mivel általában meg van győződve arról, hogy ő normális és te vagy őrült,kényszergyógykezelésre pedig nincs lehetőség, nem lehet vele tenni semmit. Menekülj, mielőtt kezet emel rád.
2013. jan. 11. 10:17
 18/19 A kérdező kommentje:
Hát ez egyre gyakrabban jut eszembe,hogy fogom a gyerekeket és lelépek.Én is attól félek,hogy előbb utóbb tettlegesség lesz belőle.:((
2013. jan. 11. 10:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Még ha nem is válnék l tőle a helyedben,de az biztos,hogy külön költöznék.Bár abból így is,úgy is válás lenne.Ha ennyire eldurvult a helyzet,én lelépnék.Több példa is van előttem,amiért nem érdemes egy olyan emberrel maradni,aki csak bántani tud.Nem akarok úgy élni,mint a szüleim és a nagyszüleim,mert az nem élet.A nagypapám is ugyanezeket csinálja,lequrvázza a mamámat,a mamám meg már annyi nyugtatót szed,hogy nincs magánál,azt sem tudja,mit beszél.Azt hiszem,erre a szintre nem érdemes eljutni.
2013. jan. 11. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!