A cigány gárda terrorban fogja tartani a magyarokat?
Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 15:15
1/17 anonim válasza:
nem kell ahhoz gárda....kösz Pintér
2/17 anonim válasza:
Nem!Mennek majd vért adni,az árvizeknél homokzsákokat pakolni,adományokat gyűjtenek majd a szegény leszakadóban lévő magyar családoknak!
3/17 anonim válasza:
De tényleg, hova, és kik ellen lépnének fel?
4/17 anonim válasza:
Szánalmas. Inkább mennének dolgozni. Szerintem ennek a "vezérnek" egy napja nincs bedolgozva.
5/17 anonim válasza:
"De tényleg, hova, és kik ellen lépnének fel?"
Ne légy ostoba! Az elnyomó magyarok ellen!
Fogadjunk, hogy neked is csak a jövedelmed 50%-át veszik el adóra, hogy ezeket a nyomoroncokat eltartsák belőle. Naugye! És a maradék 50%?!
6/17 anonim válasza:
Minden becsületes magyar ellen. Elvinnék mindenüket. Ha semmit nem csinálnak (a kormány), az a minimum, hogy minden büntetlen előéletű magyar ember számára engedélyeznek egy pisztoly tartását. Ezeket ha egyszer is meglátom, összepakolok, és elköltözök az országból. Valamint rendet rakni a magyar honvédséget azonnal hazarendelni.
7/17 anonim válasza:
Azt hiszem be kell szereznem valami hatékony önvédelmi eszközt.
Kíváncsi vagyok mit lép majd a kormány. Szerintem már a megalakulás híre több emberben kelt félelmet, mint a Magyar Gárda a teljes működése alatt.
8/17 anonim válasza:
Ha Magyarországon a magyar gárdát feloszlatták, akkor, hogy lehet azt megengedni, hogy cigány gárda alakuljon...:(
9/17 anonim válasza:
Azt hiszem, ebben az országban már semmi keresnivalóm, magyarország én úgy utállak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!