Hogyan tudok csatlakozni a Magyar Gárdába?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy városom környékén működik -e ilyen szervezet és hogyan lehet csatlakozni bele?
Esztergomban élek.
Ócsároló kommenteket nem kérek!
2012. aug. 24. 13:35
1/21 anonim válasza:
Lehet, hogy tévedek, de nincs az már betiltva?
2/21 anonim válasza:
Nem kell aggódni, h túl jó lesz azaz IQ teszt :D
3/21 A kérdező kommentje:
Az Új Magyar Gárda tudtommal nincs. Így is elég baj hogy betiltották, csak azt tették ami a rendőrség feladata lenne na mind1. Valaki töröltette a kommentemet miszerint az 1. válaszolót ilyen feltételek mellett biztos felvennék, és a népéhez hűen üdvözöltem, hogy shalom testvér!
2012. aug. 24. 14:38
5/21 anonim válasza:
"Lehet, hogy tévedek, de nincs az már betiltva?"
Nem "lehet" hanem biztos.
7/21 anonim válasza:
Mielőtt még hitvitákba folytok, leírom, hogy egyik gárda szervezet sincs betiltva, és nem is volt. A Magyar Nemzeti Gárdát létrehozó szervezetet oszlatták fel egy bírósági döntéssel, tehát aki pl egy gárdatagot ezzel az indokkal elvisz, hogy feloszlatott társadalmi szervezet tagja, az bűncselekményt követ el. Egyébként hogy kell csinálni ezt a videós-google keresős dolgot? :D
8/21 A kérdező kommentje:
A kérdésre a válaszokat köszönöm, a írtam nekik e-mailt, a fölösleges betanult liberális, baloldali szövegeket és a nem válasznak hanem "kioktatásnak" szánt megjegyzések íróinak üzenem, hogy tanulják meg értelmezni azt a mondatot hogy "Ócsároló kommenteket nem kérek!". Segítek!
Mit állítok? nem kérek (Á)
Ki nem kérek? én (rejtett A)
Mit nem kérek én? kommenteket (T)
Milyen kommenteket nem kérek én? ócsároló ( H(cél) )
:)
2012. aug. 24. 18:05
10/21 anonim válasza:
Gondolom fiatal vagy ezért veszed be, a szüleid gyorsan magyarázzák el, hogy a rasszizmus rossz dolog, toleránsnak kell lenned. Liberálisnak kell lenned, el kell fogadnod,hogy vannak kisebbségek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!