Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan tudok csatlakozni a...

Hogyan tudok csatlakozni a Magyar Gárdába?

Figyelt kérdés

Azt szeretném megtudni, hogy városom környékén működik -e ilyen szervezet és hogyan lehet csatlakozni bele?

Esztergomban élek.

Ócsároló kommenteket nem kérek!

2012. aug. 24. 13:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Segítek! Az ócsároló minőségjelző. (J-min)

- egy leponozásra váró, racionálisan gondolkodó, de az "újgárdistákat" is számba vevő liberális antifastiszta

2012. aug. 24. 20:50
 12/21 anonim ***** válasza:
*antifasiszta
2012. aug. 24. 20:51
 13/21 A kérdező kommentje:
Elnézést, rég tanultam, nem emlékezhetek mindenre, de hálás vagyok hogy szóltál és még van olyan aki ilyenekre felfigyel és kijavít. Köszi tényleg :).
2012. aug. 25. 00:17
 14/21 anonim ***** válasza:

"nincs cigánybűnözés"

De van.

2012. aug. 25. 12:30
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó

Mi van benne?

Van és tolerálni kell ,hogy a cigányok ilyenek.

Tolerancia.Lop a cigány? Hagy lopjon ez van . Meg kell érteni ,mert sarokba vannak szorítva ,csak ezt tudják.

A rasszisták miatt van.

Üdv:Egy liberális.

2012. aug. 25. 12:36
 16/21 anonim ***** válasza:
De miért kell tolerálni? Én miért nem csinálhatom meg azt, amit ők? Több pénzt kapnak, mint én, a napi 8óra munkával, nekik van pénzük "tapogatós telefonra", meg taxival járni, nekem nincs. Emellett ők még lopnak is, van köztük gyilkos is (a helyi cigányságról beszélek, nem általánosítok), putriban élnek, de drágább ruhákban járnak, mint amit én megengedhetek magamnak. Közmunkát elutasítják, mert úgyis kapnak egy csomó pénzt. Ezt miért kéne tolerálni?
2012. aug. 25. 13:02
 17/21 anonim ***** válasza:

mellesleg, mielőtt félreérted, leszarom, hogy ki mennyit kap, amíg én élek. van mit ennem, van hol aludnom, nem panaszkodok. de mikor már az utcára sem lehet kimenni, mert elveszik azt is, ami van, összevernek embereket, mert tudják, hogy másnap úgyis kiengedik őket, akkor lehet el kéne gondolkodni azon, hogy miért tartunk itt.

kitalálom, felétek nem laknak cigányok. így van?

2012. aug. 25. 13:05
 18/21 anonim ***** válasza:

Figyelj ,mert az kisebbség, roma etnikum össze szorítod a fogad és eltűröd. A cigány meglophat, ha nem vetted volna észre. Mert , ők nem kapnának munkát. Pedig nagyon dolgosak.

Fogd fel ,hogy nem szabad rasszistának lenni, és el kell tűrni. Mert ez kisebbség. Látszik a ,hogy a Jobbik átmosta az agyad.

2012. aug. 25. 13:33
 19/21 A kérdező kommentje:
Na szerintem ne itt vitázzunk, én természetesen azzal a válaszolóval értek egyet aki szerint van cigánybűnözés, és csak olyan kommenteket kértem ami a kérdésemre válaszok, mert nem akartam hogy vita legyen!
2012. aug. 25. 13:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Munkát kevesen kapnak, én is elítélem a negatív diszkriminációt, nem válogatnék faji alapon. Viszont az iskolából nincsenek kitiltva, mégsem járnak. elég szomorú.
2012. aug. 25. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!