Elhagytam a párom de van egy 1éves kislnyunk mit tegyek?
Az az igazsag szerintem is, hogy aki egyszer megtette az megteszi kovetkezore is.
Es mi lesz a kovetkezo?!
Leut, megrug vagy mi?
A leheto legjobbat tetted zamodra es a kicsi szamara!
Ne aggodjal! Legy eros!
1 gyerekkel meg nagyobb a sansz, hogy egy normalis pasit fogsz talalni, akinek tenyleg kelletek.
Az a pali aki egy gyerekkel bevallal egy not, az komoly eznem valami link f...
Baratnom jart hasonlo cipoben.
A pasi aki lecspta, konkretan... azert irtam igy, meg kb ket hetig dongette az ajtot a kozhelyekkel, hogy szeretlek meg nem akarlak elveziteni stb, aztan nem kellett sok, hogy legyen egy masik noje.
Persze a gyereket nem latogatja.
Baratnomnek meg lett egy normalis szereto tarsa ra fel evre!
Szal csak fel a fejjel, es ne engedd magad, magatokat megalazni! Nincs az a pasi aki megeri igy!
Nehéz úgy tanácsot adni, hogy pár soron kívül amit írtál, az égvilágon semmit nem tudunk Rólad vagy a párodról. Mindenesetre, azzal számolj: akinek egyszer megindul a keze, annak akármit is mond, máskor is meg fog... Ráadásul az ember csak felbátorodik.
Hozzáteszem, még csak nem is meglegyintett, igen erős ütés lehetett, ha a földön végezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!