Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagytam a párom de van egy...

Elhagytam a párom de van egy 1éves kislnyunk mit tegyek?

Figyelt kérdés
25éves vagyok volt egy pasim akitől született egy kislányunk Blanka nem voltunk házasok 1hete vitatkoztunk és a végén felpofozott úgy hogy elestem becsomagoltam a cuccaimat fogtam a gyereket és eljöttem most albérletbe lakom mit tegyek.
2009. aug. 28. 14:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól tetted hogy elmentél. A párodat ne fogad vissza de a kislányt joga van látni tőle nem tilthatod el. De vissza ne fogad aki egyszer megüt egy nőt az többször is megfogja.
2009. aug. 31. 19:27
 12/17 anonim válasza:
88%
hát most már bánhatja..ez van. tanulhat belőle. A következő nőt majd nem pofozi fel.(reméljük)
2009. aug. 31. 20:47
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek az előzőkkel. Abban nem, hogy keress új társat. Vagy ha keresel, csak valami laza kapcsolatra. A kislányt ne tedd ki annak, hogy egy új apuka, aki esetleg megint nem lesz jó, és megint egy új. Majd ha lesz vagy 15, 16 éves a kislány, akkor lehet. Még legszebb korodban leszel. Kialakulsz, megállapodsz magaddal, lesz jó társad.
2009. aug. 31. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Az az igazsag szerintem is, hogy aki egyszer megtette az megteszi kovetkezore is.

Es mi lesz a kovetkezo?!

Leut, megrug vagy mi?

A leheto legjobbat tetted zamodra es a kicsi szamara!

Ne aggodjal! Legy eros!

1 gyerekkel meg nagyobb a sansz, hogy egy normalis pasit fogsz talalni, akinek tenyleg kelletek.

Az a pali aki egy gyerekkel bevallal egy not, az komoly eznem valami link f...

Baratnom jart hasonlo cipoben.

A pasi aki lecspta, konkretan... azert irtam igy, meg kb ket hetig dongette az ajtot a kozhelyekkel, hogy szeretlek meg nem akarlak elveziteni stb, aztan nem kellett sok, hogy legyen egy masik noje.

Persze a gyereket nem latogatja.

Baratnomnek meg lett egy normalis szereto tarsa ra fel evre!

Szal csak fel a fejjel, es ne engedd magad, magatokat megalazni! Nincs az a pasi aki megeri igy!

2009. aug. 31. 22:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Nehéz úgy tanácsot adni, hogy pár soron kívül amit írtál, az égvilágon semmit nem tudunk Rólad vagy a párodról. Mindenesetre, azzal számolj: akinek egyszer megindul a keze, annak akármit is mond, máskor is meg fog... Ráadásul az ember csak felbátorodik.

Hozzáteszem, még csak nem is meglegyintett, igen erős ütés lehetett, ha a földön végezted.

2009. szept. 1. 17:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem fogattam vissza de találtam egy irtó helyes pasit akivel már nagyon komolyra tervezem.
2009. szept. 3. 10:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tököltél sokat..:))
2009. szept. 3. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!