Normális, ha az apám haragszik rám amiért glutén és
laktózérzékeny lettem?
Figyelt kérdés
Nálunk itthon mindennek az apámról kell szólnia. Ha valamelyikünk beteg lesz akkor a végén mindig ő az aki rosszul jön ki a dologból...mármint szerinte pl.: anyu lebetegszik és nem tud főzni, apu kiakad, hogy ebbe a kib@szott házba még kaja sincsen? Ha valakivel jó dolog történik azt pedig vagy irigyli és ezért sértegeti (pl.: lefogytam és közölte, hogy szörnyen nézek ki és undorító vagyok, ne merjek fogyni, 80-ról 70 kilóra fogytam, szóval így is 10 kiló még felesleg rajtam), vagy úgy gondolja, hogy az ő érdeme. Sajnos beszélni nem lehet vele, mert azt hiszi ő tökéletes és mi mind rosszak vagyunk. Most kiderült, hogy glutén és laktózérzékeny vagyok. Már utánaolvastam mindennek és ez nem a világvége. Elmondtam apámnak erre teljesen kiakadt mintha én tehetnék róla és azóta nem beszél velem, csak ha meglát közli, hogy tök fölösleges élnem ilyen betegséggel, mert ha valaki nem ehet kenyeret akkor az akár meg is halhat, hiszen ez már nem élet. Szóval eléggé magam alatt vagyok emiatt. Szerintetek apám normális? Mi a baja?
4. vagyok. Örülök hogy anyud normáisan áll a dologhoz, mert bár igaza van hogy ez nem a világ vége de azért hozzá kell szoknod pár dologhoz. Fel a fejjel és kitartást. Apáddal pedig ne törödj!
2013. jan. 10. 17:26
22/29 anonim válasza:
15 éve élem gluténérzékenyen az életem. Nem tragédia. Apád viszont egy barom. De legjobb esetben is beteg ember.
2013. jan. 10. 18:03
23/29 anonim válasza:
Mekkora egy retek a faterod!
2013. jan. 10. 18:37
24/29 anonim válasza:
Szia,valóban önző az édesapád,ilyenek mondani a gyerekünknek szégyen és gyalázat.Bocsánat,de megkérdezhetem,hogy mik voltak a betegséged tünetei?Kislányomnál fognak jövő héten ilyen vizsgálatokat végezni és érdekelne,hogy nálad miként jelentkeztek a problémák.Előre is köszönöm!
2013. jan. 10. 19:02
25/29 anonim válasza:
Jókora egy bunkó az apád, már bocsi. Szerintem elrontotta az életét és azt gondolja, hogy ha beszólogat másoknak attól neki jobb lesz. Ne is foglalkozzatok vele, ha meg is sért ne mutassátok ki. Egyébként közölheted vele, hogy az ember eredetileg laktózérzékeny volt, csak egy mutáció miatt tudják fogyasztani ma már sokan. Illetve mondhatod neki, hogy keressen egy hobbit, mert látod, hogy unja az életét.
2013. jan. 10. 19:09
26/29 anonim válasza:
Nem feltétlenül bunkó az öreged. Simán lehetséges, hogy látens homoszexuális.
2013. jan. 10. 20:09
27/29 anonim válasza:
OFF, de: Kérdező, szabolcsi vagy? :D Nem-e... valahol írtad ezt. Nem-e. Ez a keleti oldal ;-)
2013. jan. 10. 20:28
28/29 anonim válasza:
Nem mondom hogy egy hozzászolónak sinc sincs igaza, mert mindnek igaza van, de azt igen hogy a hozzászólások többsége nem segit.
Nagyon rossz érzés lehet az ha igy viselkedik valakinek az apja. De egyetlen megoldást azt látom, ha Te, kérdező, megérted. Tudod milyen gyermekkora volt? Ha nem akkor próbáld megtudni. Ha megtudod mit kapott az a kisgyerek, talán könnyebben élhetsz a jövőben azzal a tudattal, hogy miért vált nagyra nőve ilyen szörnyeteggé... Mert akármennyire elitéli bárki az apádat akár te magad, ez a Te hangulatodon nem javit.
A megértés alatt nem azt értem hogy tartsd vele a kapcsolatot és hagyd hogy ujra és ujra belédtörölje a lábát. Hanem azt mondom, nem biztos hogy elég ha eltávolodsz tőle. A saját lelki békéd érdekében a végére kell járnod a multnak s megtudni mi az ami miatt neki csak erre tellett hogy ilyen legyen. És utána élni tovább azok mellett akik mellett érdemes élni...
2013. jan. 10. 22:19
29/29 anonim válasza:
Szerintem kudarcot vallott valahol, és így próbálja kiélni, kivetíteni mások felé a keserűségét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!