Normális, ha az apám haragszik rám amiért glutén és laktózérzékeny lettem?
Komolyan mondod az ember esze megáll, hgy ennyire önző, sz.rházi legyen valaki.... hihetetlen...O.O
Már csak azt nem rtem anyád, hogy birja elviselni és miért nem hagyja ott a búsba??
Tudod Kérdező, ilyenek után megmondanám neki szemtől szembe , hogy egy érzéketlen apának nem nevezhető fatus.kó. És minden más hibájával szembesíteném. Aztán megmondanám neki,hogy kap Tőled esélyt , hogy normális legyen a kapcsolatotok. De ha nem él vele, akkor ne számítson Rád többet. Nézd levegőnek, csak észreveszi magát egyszer.
Valószínűleg tényleg ez történt vele gyerekkorában, így bánhattak vele a szülei.... De hogy ilyeneket mondani,hogy nem hoz érted áldozatot? Milyen apa az ilyen?:/
Sajnállak. Tudom, mert a barátnőm apja is ilyen. De legalább az anyud normális.
Nem is tudom,hogy lehetne ezen a kapcsolaton segíteni.
az apád titokban mélyen, talán nem is tudatosan de magát sajnálja.
önző és azt gondolja, a család összes többi tagja csak érte él, így ha valami nem úgy van ahogy neki tetszene, már mindjárt mindenki hibás.
van jópár ilyen "férfi", akik felsőbbrendűnek hiszik magukat mert ott fityeg egy darab hús a lábuk között és kb. szolgának tekintik a nőket.
a megkérdezése nélkül, vegyetek egy olyan kenyérsütő gépet! nem tehetsz a betegségedről, apád pedig nem ér annyit hogy miatta zokogj.
mellesleg, a kenyér nem is finom, én legalábbis soha nem eszek pedig nem is vagyok rá érzékeny.
szóval lazán meg lehet lenni nélküle, annyi egy kaja van amit szívesebben eszek :) egyáltalán nem katasztrófa ez a betegség ahogy írod is és igenis, van élet a kenyéren túl XD
ereszd el a füled mellett amit mond ez a szerencsétlen, kisebbségi érzését keménykedéssel, beszólogatással lelpező pasi.
vagy egyszerűen vágj vissza: "szerintem meg az nem élet, hogy valaki folyamatosan a kajára gondol és az undorító fehérkenyérre ami székrekedést, aranyeret, végbélrákot és csupa ilyen zaftos kis betegségeket okoz. én legalább nem kapok bélcsavarodást, végbélfekélyt, és 70 éves koromban nem egy sztóma hogy fityegni az oldalamon mert már nem tudok wc-zni a sok finomított liszttől".
Igen, sajnos amióta az eszemet tudom mindig ilyen volt :( Egoista, csak ő számít, a többi ember értéktelen, csak ő a TÖKÉLETES. Szánalmas amit művel.
Anyukám sem viseli könnyen, sőt... Igazából anyut egy lelki ronccsá tette. Nekem is feltűnt, de a mama is mondta nekem, hogy anyu régen nem volt ilyen, nem kapta fel mindenen a vizet, nem akadt ki kicsiségeken is, de az apámmal töltött kb 25 év megtette a hatását. Hogy miért nem hagyja el? Igazából nem tudom. Szerintem nem hisz a válásban, szigorú katolikus nevelés kapott amibe a válás nem fér bele. De ezt csak én gondolom. Pedig jobban járna apám nélkül. Én is lelépek amint tudok...
probálj anyáddal beszélni h ne tegye tönkre magát és szarjon a vallásra.
és még egy. nem az apád a hibás, hanem anyád, mert hagyja.nem kötelezö mellette szenvedni. megmondhatod anyudnak is elég elgondolkodtato mondat.persze ha tudtok váltani vagy menni valahova vagy apudat elüldözni meg ugy egyáltalán meglenni nélküle. vana ki nem teheti meg. ha megtehetitek akkor válsatok. ha magára nem is gondol anyáéd akkor gondoljon rád. magát tegye tönkre ha ez a vágya de felelösséggel tartozik irántad és az egészséges életed érdekében nyugodt életre van szükséged.
anyád meg álljon a sarkára és legyen ő az úr.
én sikeresen meggyöztem anyut igaz kellett pár hét h ne legyen rongy és álljon ki magáért. anyámék szeretik egymást de apám is egy balfék sokszor,de már anyám nem hagyja magát és simán lepereg rola apám hülyesége.kiáll magáért és már inkább apám fogja be.
ha apád ezek után meg elkezd verni titeket akkor méginkább huzzatok el. ha meg anyád hagyja akkor meg tudom sajnálni.
de mint emlitettem csak ha megtehetitek. ha nem akkor arra nem tudok mit mondani.
Az ilyen emberrel csak annyit lehet tenni, mint egy elkényeztetett gyerekkel: ha jón a hisztije, nem figyeltek rá. Mond valami egoista dolgot, például mint a leveshúsos megszólalása? Egyik fületeken be, másikon ki. Kenyérsütőgépbe nincs bele szólása, satöbbi. Nehéz, de ilyen emberrel NEM LEHET mást tenni. Ő bagóz rátok,ti is bagózzatok rá.
Anyukádat, meg ha lehet,jó lenne kicsit kiszabadítani ebből a környezetből,járjatok el moziba vagy valami, mert hosszabb távon rámegy az egészségére ez a helyzet.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!