Szülők! Mit szólnatok hozzá, ha a lanyotok párja idősebb lenne nálatok hét évvel?
Kérdező, azért nem annyira mellékes az sem, hogy ti hány évesek vagytok, és a lányotok mennyi? :)
Pld. Te vagy 54, a lányod 18, a vő pedig 61 vagy
Pld. Te vagy 36, a lányod 18, a vő pedig 43
Ugye? :)
1. Ez az ő dolguk.
2. Semmi biztosíték nincs arra, hogy ha egy kortársához megy hozzá, akkor nem válnak el egy év múlva, és ott marad egyedül egy gyerekkel.
3. Ebben az esetben viszont már ti is örülnétek, ha bárki újra elvenné, és már nem annyira néznétek, hogy hány éves is az illető!!
Attól függ mennyit keres. Na jó csak vicceltem :) A környezetemben erre látok példát 20on éves lányok 40+ éves jól megtömött pasikkal járnak.
Nyilván nem örülnék neki teljesen, de az sem jobb, ha 22 éves kisfiúval van, aki nem tud mit kezdeni magával. Szóval sok mindentől függ. Ha neki ez most így jó akkor legyenek boldogok addig, ameddig tart. Aztán még szakíthatnak, ha a pasi kiöregedett, de tarthat akár örökké is.
Szerintem ne szólj bele, csak rontasz a helyzeten. Én azon a véleményen vagyok, hogy amíg nem valami drogossal jár a lányom addig azt csinál amit akar, (bár még az ellene sem tudnék tenni) az ő élete, úgy éli ahogy akarja.
"Nyilván nem örülnék neki teljesen, de az sem jobb, ha 22 éves kisfiúval van, aki nem tud mit kezdeni magával. "
Nehogy már egy 22 éves, esetlegesen dolgozó felnőtt ember kisfiú legyen basszus. Ráadásul most egy pl. 18 éves lány inkább kezdjen egy 40-essel, mert a 22-es még "kisfiú"?...
Amennyiben meg az, akkor egy 50 éves hapek meg már vén trotty a másik oldal szempontjából, akinek már fel sem áll. Most az miért jobb?
14
Nem általánosítottam, de sokat vagyok ezzel a korosztállyal (én se vagyok még annyira öreg sem amúgy 35 éves) Nagyon sokan nem tudnak mit kezdeni magukkal, és igen is kisfiúk is vannak még közöttük bőven. Csak úgy tengetik az életüket, nem tanulnak, csak úgy tesznek, aztán otthon gépeznek például egész nap. Közben azt hiszik ők a világmindenség. Benne vannak egy kapcsolatban, ki-bejárnak a lány közösségi oldalára, számon kérnek minden üzenetet, "megtiltják", hogy a lány bulizzon a barátnőivel. Na én ilyet nem szeretnék a lányom mellé majd.
"Nem általánosítottam, de sokat vagyok ezzel a korosztállyal (én se vagyok még annyira öreg sem amúgy 35 éves) Nagyon sokan nem tudnak mit kezdeni magukkal, és igen is kisfiúk is vannak még közöttük bőven. Csak úgy tengetik az életüket, nem tanulnak, csak úgy tesznek, aztán otthon gépeznek például egész nap. Közben azt hiszik ők a világmindenség. Benne vannak egy kapcsolatban, ki-bejárnak a lány közösségi oldalára, számon kérnek minden üzenetet, "megtiltják", hogy a lány bulizzon a barátnőivel. Na én ilyet nem szeretnék a lányom mellé majd."
Én ennél már idősebb vagyok pár évvel, igaz, még szintén huszonéves, de nagyon nem így látom a dolgot. Ez inkább annak függvénye milyen típusú ember és milyen körülmények között él! Aki lusta és csak tengeti az életét, az 30 évesen és 60 évesen is ilyen lesz, végez majd valami sz*r munkát minimálbérért, hazaér és a számítógép előtt fetreng, meg minden munkából kirúgatja magát, mert ez neki túl nehéz. 22 évesen már nagyon sokan a mester diplomájukat végzik vagy dolgoznak a 3 éves után. Van ilyen ember is meg olyan is, és semmivel nem gyakoribb a lustaság vagy a semmirekellőség a 22 évesek, mint mondjuk az 50 évesek között.
Az meg, hogy valaki megtilt dolgokat a párjának szintén nem korosztály hanem jellemfüggő. Mindig is lesznek kisebbségi komplexusos, birtoklási mániás, féltékenykedő nők és férfiak minden korosztályban.
Emiatt lenézni vagy megítélni egy egész korcsoportot pusztán hülyeség.
"Benne vannak egy kapcsolatban, ki-bejárnak a lány közösségi oldalára, számon kérnek minden üzenetet, "megtiltják", hogy a lány bulizzon a barátnőivel. Na én ilyet nem szeretnék a lányom mellé majd."
Én ezt jóval inkább kinézném egy öregebb paliból. Ha nem akarna uralkodni a párja felett, akkor korban hozzáillő nőt választana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!