Anyunak szeretője van és már tudom hogy ki az, mit
tegyek? Nem bírom már!
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném ha valaki segítene mert már nem bírom tovább!! Kb 2 éve láttam egy fiút anyuval de nem nagyon tudtam h ki az, mert titkolózott és akkor még nem is érdekelt 12 éves voltam. De most pár hónapja teljesen megváltozott az anyám állandóan sírt és kiderült, h a srác akit akkor láttam a szeretője és megint találkoznak. Ezt úgy tudtam meg, hogy volt egy nagy veszekedés apámmal és anyu megmondta utána való nap nekem, hogy akit egyszer láttam azt az embert ő nagyon szereti. Nagyon kiborultam és sírtam, mert megijedtem. Apu szerintem nem tudja még hogy ki az, csak sejti hogy anyám megcsalja. Egyik nap anyu beszélt velem arról, h valószínűleg el fog menni apától, mert szereti azt a fiút és neki így nehéz, de én ne aggódjak, minden rendben lesz. Hát én nem tudok a szemébe nézni mert nem tudom, hogy miért kell ezt csinálnia és most mi lesz velünk? 27 éves a szeretője és vmi drogos ott ismerte meg ahol dolgozik, egy ilyen központban. Mi van ha anyu el akar tőlünk költözni és egyszer csak lelép? nem tudom, hogy mit tegyek nagyon kivagyok légyszí segítsetek!!!!!
Azért nem gondolom, hogy a szerető valami cselekvőképtelen egyén, aki heroint szív otthon az üvegasztalról és a kérdező anyja meg, aki pl. szenvedélybetegeknek segít, csak úgy összejön egy lestrapált lúzerrel. Egy 27 éves pasinak lehetne már annyi esze, hogy nem kezd családos nővel, ha dugni akar.
De ami elkeserítő, hogy ha 2 éve tart és még mindig ennyire erős, akkor itt már nemcsak szexről van szó és anyuka tényleg le fog lépni.
2013. jan. 9. 20:16
12/16 anonim válasza:
Szia! Szóval: ha anyukádnak szeretője van, akkor az (persze közvetetten) nem csak az Ő hibája, valószínűleg már előtte sem volt teljesen rendben a szüleid között a kapcsolat.
Nálunk is valami hasonló volt, anyának is volt valakije, de apa megtudta, és óriási botrány volt. Persze a végén együtt maradtak, "rám tekintettel". Szerintem ez volt életük legrosszabb döntése, azóta mindenen megy a balhé.
Ha két ember már nem szereti egymást igazán, akkor nem szabad együtt lenniük. Ezt mondjuk egymás között kellene elintézniük, de ha gyanakszol, szerintem anyukádtól rendes dolog volt, hogy elmondta. Minden esetre légy erős, és azt ne felejtsd el, hogy a szüleid mindig a szüleid maradnak!
2013. jan. 9. 20:17
13/16 anonim válasza:
13. vagyok, még annyit, hogy ha félted anyud a sráctól, akkor azt mond meg neki, őszinte volt veled, te is légy az vele! 14/L
2013. jan. 9. 20:23
14/16 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, h milyen drogokat szed vagy mit csinál, ezt csak onnan gondolom, h anyu egy ilyen embereket segítő központban dolgozik szabadidejében, ahol drogosokkal foglalkoznak és mikor 2 éve bent voltam és láttam őket, akkor emlékszem hogy anyu mondta, hogy ő egy fiatal, akinek egy ideje segít és látogatja, bár úgy néztek rám mintha titkolóznának és ez örökre megmaradt bennem. A fiúnak hosszú haja volt és rámmosolygott. De valahogy nem foglalkoztam vele és nem volt olyan régen de azóta sokat változtam..és nem is beszélt róla többet anyu. Régebben nem veszekedtek és csomószor mentünk ide-oda és nem volt szó arról h már nem szeretik egymást:(
2013. jan. 9. 20:54
15/16 anonim válasza:
Istenem,de sajnállak.:( Nem is tudom mit írjak,nem lehet mit tenni..nem tudunk segíteni,sajnos.
Viszont annyit talán segíthetek,hogy bíztatlak:nincs semmi sem veszve!Minden tisztázódik előbb-utóbb,ha most nyugodtan megbeszéled anyuddal a dolgokat.Ha az sem segít,akkor jöhet a lázadás!
17/L
2013. jan. 9. 21:31
16/16 anonim válasza:
Hogy vagy? Beszélj Anyuddal, ez nem állapot, hogy Te itt vergődsz, ő meg késő estig mászkál valahol... :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!