A szüleim nem hiszek el nekem, hogy SOHA nem lesz unokájuk. Miért nem?
Azért, mert átlag nő (és átlag pasi) gyereket akar - ez az Élet része. Természetes.
Nagyon kevés (ill. esetenként kivételes) az a nő, aki kisgyerek korától tudja, hogy nem fog szülni, és ehhez is tartja magát. Mert belül mélyen tudja, hogy más hajtaja és hogy nem anyatípus.
Vannak aztán olyan nők is, akik eléggé átlagosak, de annál fontosabb, hogy rendkívül önzőek. Ők ezért nem szülnek. A közszáj előszeretettel szokta összemosni és összekeverni a két, szögesen eltérő típust.
Egyébként mindegy, hogy mit hisznek, vagy mit akarnak, csak az számít a magad életében, hogy TE mit akarsz.
Te jó ég! Ennyi rinyát a semmiért! Egy csajtól is gáz, de egy pasitól még inkább.
Olyan lesz az életed, amilyenné változtatod, ha csak siránkozol mindenen, akkor valóban ilyen besavanyodott vénember lesz belőled. Keresd a dolgok jó oldalát is, ha nem akarod, hogy a egyedül maradj pár és barátok nélkül, egész életedre. Csak rajtad múlik.
Tudod kire hasonlítasz nekem? A népmesében az egyszeri lányra:
Ült egy leány az út szélén, és keservesen sírt. Arra ment egy öregúr és megkérdezte, miért sírsz ilyen keservesen te lány? Válasz: Azért sírok, mert mi lesz, ha majd egyször férjhöz megyek, és lesz egy gyerököm, és ide az út szélére árkot fognak majd ásni, és bele fog esni az én drágaságom?
"Akkor miért válasz mindig a szüzesség okára, hogy: "Ronda vagy, nincs pénzed"?"
Mert a neten keresztül honnan tudhatná bárki, hogy mi az ok? No meg így lehet szidni a nőket, akiknek csak a jóképű pénzes pasik kellenek...
Abból, amit eddig láttunk belőled, a legvalószínűbb oknak a siránkozásod tűnik. Most komolyan, gondolj bele, miért járjon veled, miért feküdjön le veled egy lány? Hogy utána folyton ezt hallgassa?
Legyen életed, hobbid, munkád, csináld és próbáld meg élvezni. Így vidám, pozitív személyiség leszel, akivel szívesen vannak a nők.
"A szüleim nem hiszek el nekem, hogy SOHA nem lesz unokájuk. Miért nem?
Egy 25 éves szűz csoró lúzert melyik nő tudna szeretni? Hát senki, de nem értik meg a szüleim, hogy úgysem lesz barátnőm, hát feleségem meg pláne nem. Nem elég vastag a tárcám hozzá."
Az utolsó mondatodig sajnáltalak, de annál nagyon felhúztam magam... Az én párom 55 ezret keres mégse jutott egyszer se eszembe hogy elhagyjam! Szánalmas ez a gondolkozás. Hogy miért az itt a válasz, hogy csóró meg ronda vagy? Azért mert ez a gyakorikerdesek.hu. Teli van nőgyűlölő és pasigyűlölő, elvált, elhagyott szerencsétlenekkel. Ez van. De a hozzáállásod az egyik exemre emlékeztet és pont ezért hagytam el. Nem a pénze miatt, bár mindenre "meghívott" de kifizettette velem ha tudom, nem fogadom el az "ajándékát". Tudod miért szakítottam vele? Mert elkezdett bőgni, hogy elfogom hagyni. Ekkora szánalmas alakot. Másnap szakítottam vele, miután háromszor elsírta magát a semmin. Embereld meg magad, és egyszerűen töröld ki a fejedből, hogy MINDEN nő a pénzes palikra hajt. Ha belegondolsz, nevetséges! Ennyi erővel akkor minden pasinak nagy csöcsű, szőke hajú disci ribi kell. Ja, hogy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!