A szüleim nem hiszek el nekem, hogy SOHA nem lesz unokájuk. Miért nem?
Nem azért maradsz egyedül, mert a lányok külföldre mennek férjhez. Szerinted a pénz miatt! Na ebben is tévedsz, nem a pénz miatt.
Mert törjük itt magunkat, Te meg még mindíg másokat okolsz,
mert elhappolják előled a lányokat.
Negatív hozzá állásod borzasztó.
Neked sem kéne olyan férfi (?) akit mindíg vigasztalni, istápolni, bátorítani kéne. Nevetni is szeretnék, nem csak sírni. Anyáskodni meg főleg nem.
Kapd össze magad!
Te egy sírós típusú hapsi vagy, az ilyenek tényleg egyedül szoktak maradni.
Vazze 25 éves vagy. Tanulj meg németül, és menj te is Ausztriába dolgozni!!! És mindjárt kereshetsz 2000 euro felett is, ha annyira azt hiszed, hogy a pénz miatt fog valaki hozzád menni.
Mert csak egyszer kéne őszintén szembenézned magaddal. Nem az a baj, hogy 25 éves vagy, sem az, hogy csóró, sem az hogy "lúzer" (egyáltalán ez mégis mit jelent??).
Az a baj, hogy ahelyett, hogy igyekeznél megoldani az életed, siránkozol, mint egy vénasszony.
Volt olyan barátom, aki hasonló helyzetben volt 25 évesen, mint te. A szüleivel élt, nem volt semmije, csak egy munkája, ami hol fizetett, hol nem. Akkor, velem vesztette el a szüzességét. Neki is komoly félelmei voltak a jövőjével kapcsolatban.
De nem siránkozott!! Összefogtak a barátaival és csináltak egy vállalkozást. Napi 16 órát melóztak, felét a vállalkozásban, másik felét rendes munkahelyen, hogy legyen pénzük. Amit aztán beleölhetnek a cégbe.
Most 31 éves. A cég befutott, most már nem kell plusz munkahelyen dolgozniuk, és bőven vehetnek ki pénzt belőle. Elaléltem, amikor megláttam, milyen szuper kocsija lett.
Munka közben megismerkedett sok emberrel, a kapcsolata is alakulóban van. Ha minden összejön, 1-2 éven belül jöhet a baba is.
Ugyanonnan indult, mint te. A hatalmas különbség a hozzáállásában rejlik. Megunta az elkeseredettséget, jól felszívta magát, és egyenesbe hozta az életét. És még mindig fiatal!
A lehetőség számodra is adott, csak határozd el magad! És csináld! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!