Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szembesültem ezzel és nagyon...

Szembesültem ezzel és nagyon kétségbe vagyok esve. Lehet így élni?

Figyelt kérdés

Nincs arra biztosíték, hogy a párom örökké velem marad, hogy nem hagy el egy másik nőért, hogy lesz munkám és még sorolhatnám.

3 napja ezt érzem folyamatosan és nagyon kétségbe vagyok esve, szinte már pánikolok. Nagyon hiányzik az életemből a biztonságérzés. Kiskoromban sem éreztem magam soha biztonságban a szüleim miatt (nem foglalkoztak velem).

Mit tegyek? Az a legeslegrosszabb, hogy mindez igaz, bármikor elhagyhat...

2013. jan. 8. 21:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tudom,miről beszélsz,mert én is állandóan szorongok és kb nulla a biztonságérzetem.Én itt vezetem le a feszültséget,vagy írok,vagy olyan emberekkel vagyok,akikről tudom,hogy mindig ki fognak tartani mellettem.Ilyenkor megnyugszom.De az igazi megoldást még nem találtam meg,gondolom fel kell dolgozni a múltban ért sérelmeket.Tehát önismeret.
2013. jan. 8. 23:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem egészen kiskorom óta hiányzik a biztonságérzet.Én már beleszoktam....
2013. jan. 9. 12:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem a tanulás segít. Azt vallom, hogy semmi se biztos, mindent elveszíthetsz, elvehetnek tőled - kivéve azt, amit megtanultál. Emiatt szerintem életem végéig tanfolyamokra fogok járni, és gyűjtöm a szakmákat. Ez megnyugtat és nem is ártok vele senkinek :)
2013. jan. 9. 13:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom. Üljünk le és aggódjunk.
2013. jan. 9. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!