Mit tegyek? Most egy nagyon szar helyzetben vagyok!
Szerintem a szüleid nem véletlen akarnak oda menni ez az ország nagyon rossz itt sok szempontból, a szüleid a megélhetést akarják biztosítani meg a te jövődet.
Én szüleim is ki akartak menni, csak mi Angliába mentünk volna, persze én is akartam menni de csak pár év múlva mire elvégzem a sulit, megtanulom a nyelvet normálisan, és szerzek egy szakmát. Meg is beszéltük hogy akkor addig a nagyapámnál leszek, tanuljak ők küldenek pénzt aztán ha úgy van szünetem akkor menjek ki oda körül nézni. De ez lefújódott nem ment ki senki. Apám németbe dolgozik anyám me itthon, barátaim, barátnőm minden megmaradt nekem. Persze kimentem volna idő után akár a barátnőmet is vittem volna magammal, de nem jött össze.
Ezt így is fel lehet fogni tudom hogy mennyire rossz, de valami megoldást csak fogtok találni, ha meg nem tudod a nyelvet akkor az ottani iskolába abszolút nem fog menni, valami alapot is megkell tanulj amire idő kell ugye.
Ezt a döntésedet még nagyon meg fogod bánni.
Németország egy nagyon jó hely , Európa legerősebb gazdasága az övék , és Németország rengeteg lehetőséget rejt.Emellett a német emberek nagyon kedvesek , nyitottak , nekem csak jó tapasztalatom van velük.
A németek sokkal jobb mentalitással rendelkeznek mint a magyarok.Van mit tanulnunk tőlük.
Nagyon nagyon meg fogod bánni.
Nem mindig adódik ilyen lehetőség.
Jól gondolod át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!