Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemet voltam, hogy valasztas...

Szemet voltam, hogy valasztas ele allitottam emiatt? TE mit tennel?

Figyelt kérdés

A parommal 2 eve vagyunk egyutt, egy magabiztos kapcsolat kisebb volgyekkel, tul mar par felreertesen, de imadjuk egymast:)

Volt a paromnak egy baratnoje, akivel ugy mindent megbeszelt, talalkozgattak, lelkiztek (meg mielott nem voltunk egyutt)...csak hogy a csajszi tobbet erzett egy ido utan es lepni akart. a parom akkor azt mondta hogy O nem szeretne kapcsolatot ebbol az egeszbol(engem meg nem ismert!) Olyan fel eve voltunk egyutt amikor eloszor megjelent a csajszi, felemlegetve elottem a multat, es allandoan hirdette, hogy O mennyivel jobban ismeri a paromat mint en...:/ekkor semmit nem mondtam, csak a paromnak megjegyeztem, hogy kicsit idegesit a csaj...kesobb sms-ek erkeztek, hogy mennyire nem illunk ossze a parommal ezek mogott is a csajszi allt szerintem(mai napig nem tudom)...a parom sokat vedte, hogy a lany mennyire onzetlen es tuti nem tenne neki keresztbe...kozben meg olyan sms-eket kapott a parom h "koszonom, hogy vagy nekem, szeretlek..."aztan egy idore megint eltunt a csajszi, majd elokerult egy komolyabb vitank utan "lelkiekben tamogatta a paromat"...kiscsaj vagy en... akko relmondtam miert nem tetszik nekem a csajszi viselkedese(egyeb dolgot szandekosan hagyok ki, de voltak olyan dolgok, hogy mas epelmeju eddig nekifutott volna...)akkor valasztott, engem...ok pedig azota csak ritkan beszelnek, a csaj pedig "nem ismer meg az utcan"...ma lattam, es hirtelen eszembe jutott vajon, igy volt e a helyes dontes? azota mar mafel ev telt el...

20-L

2009. aug. 27. 21:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Jól tetted. Tudni kell, hol a határ. A barátok között is.
2009. aug. 27. 22:02
 2/14 anonim válasza:
94%

Pontosan!

szerintem is jól tetted....a leirtak alapján is

eléggé messzire ment a csaj, pláne h volt amit szerintem nem irtál le!

sok sikert, és ne emészd magadat meert helyesen cselekdtél:)

amugymeg sok boldogságot:)

Pusz

2009. aug. 27. 22:10
 3/14 A kérdező kommentje:

koszi szepen! :)

meg egyet elmondok: a csajszi a jelenletemben vagott le egy tincset a parom hajabol, hogy o azt viszi haza es teszi a parnaja ala:D :-O

komolyan...........;/

2009. aug. 27. 22:16
 4/14 A kérdező kommentje:
*akkor meg hosszuhaja volt a paromnak
2009. aug. 27. 22:18
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
ezek az emberek világra valóak csak nem erre:)
2009. aug. 27. 22:42
 6/14 A kérdező kommentje:
:))
2009. aug. 27. 22:42
 7/14 anonim ***** válasza:
3%
Kétségtelenül le leszek szépen pontozva, de: ha engem valaki ilyen választás elé állítana, én is választanék... és nem azt, aki választásra kényszerített... Zsarolásra nem lehet egy kapcsolatot építeni.
2009. aug. 28. 07:21
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem zsrolás , csupán a szabad akarat dönthetett és döntött.Nagyon ritka férfi és nő közt az igaz barátság.Nekem van férfi barátom, igazi bizalmasom, pedig van férjem és 3 gyerekem, de ez a férfi barátom gyerekkori osztálytársam és soha nem tudtam FÉRFI-ként nézni rá, hanem , mint BARÁT szerepelt az életemben.Ha egy férfi nő kapcsolat valaha akár egyik részről is többnek indult, mint barátság, akkor az már sosem lesz csak BARÁTSÁG.
2009. aug. 28. 11:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Jól tetted.Nálam nem uszta volna meg ennyivel a csaj.
2009. aug. 28. 12:13
 10/14 A kérdező kommentje:

NEM en pontoztalak le kedves valaszado...ez a te velemenyed es en meghallgatom...

ez nem volt zsarolas, szabad akarata volt a paromnak h a kiscsajt es a hulyesegeit valasztja vagy engem (akivel azota a kozos jovot tervezi)

2009. aug. 28. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!