Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A nagyimmal élek....

Mit tegyek? A nagyimmal élek. Többi lent

Figyelt kérdés
a nagyimmal élek mert apukám külföldön dolgozik és anyukám pedig meghalt,de már nem bírom sokáig mert nagyon idegesít,szinte minden nap veszekszünk(ma is veszekedtünk).mit tegyek S.O.S mondjam meg neki hogy idegesít?mondjuk már sokszor mondtam már neki de nem fogjafel DDDDX
2013. jan. 8. 18:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem meg, ha majd nem lesz a mama,és neked meg nem lesz hová menned,akkor majd visszasiratod,h bárcsak itt lenne velem,és inkább vitáznánk... Mi az, h Idegesít...az meg természetes,h mos rád, főz,mire hazamész a suliból,mi? Ezeket nem veszed észre?? Addig örülj még ÉL!!!
2013. jan. 8. 19:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted te nem idegesíted a nagyidat?
2013. jan. 8. 19:38
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Én nem azt mondtam h gyülölöm.. Bárcsak ott rohadna... De nehéz vele. Ezt már egyszer elég volt végigcsinálbi amikor 2011 ben 3 nappal szülinapom előtt meghalt anyukám rák ban... Hozzá tenném van 2 hugom és eggyik 8 éves .. És nincs anyja

Ezt senkinek nem kivánom és nem szeretném elvesziteni öreganyámat is de vénkorára egyre kibírhatatlanabb..

2013. jan. 8. 19:42
 14/19 anonim ***** válasza:
17%
Na jó haggyuk... :/
2013. jan. 8. 20:07
 15/19 A kérdező kommentje:
én nem mondtam hogy utálom és egyáltalán nem szeretném hogy meghaljon csak néha annyira elegem van belőle és amúgy nem hiszem hogy én idegesíteném mert egész nap a suliban vagyok vagy a szobámban ülök és még a jegyeim is jók úgy hogy azzal sem idegesít hetem
2013. jan. 8. 20:33
 16/19 anonim ***** válasza:
egész nap a szobámban ülök-ezzel is idegesítheted, hogy nem beszélsz vele, nem segítesz neki.
2013. jan. 8. 20:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Amikor a suliban vagy, gondolom, akkor ő sem idegesít téged :) De igazán leírhatnád már, hogy miken szoktatok veszekedni.
2013. jan. 8. 20:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Látom, itt minden megmondónak tökéletes a nagyanyja. Én is a nagyanyámmal nőttem fel, 9-10 éves koromtól nekem kellett mindent takarítani, mosni, főzni, majd később a pelenkáját is én cseréltem, éjszakáztam vele, mikor haldoklott. Emellett jól tanultam, de akkor is mindig bele tudott valamibe kötni, semmiségekért elverni. Szóval ja, valóban éretlennek kell lenni egy idegesítő nagyanyához.
2013. jan. 8. 23:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Utolsó, a kérdező egész nap a suliban vagy a szobájában ül, ergo nem hiszem, hogy ő vinné a háztartást a hátán. Amivel nincs is baj, hiszen nem ez a dolga (bár egy kis segítség biztos jólesne a nagymamának), csak szeretnék rámutatni a különbségekre.

Kérdező, tényleg jó lenne tudni, mivel idegesít a nagymamád, miken veszekedtek.

Egyébként mikor halt meg anyukád? Az ő édesanyja volt a nagymamád, akivel élsz?

Ne mondogasd, hogy idegesít téged, egy picit gondold magad az ő helyzetébe, neki sem lehet könnyű, helyt kell állnia egy olyan szerepben, amit egyszer már végigcsinált, és nem gondolta, hogy még egyszer rá vár ez a feladat: egy gyerek felnevelése nem kis gond, hidd el, főleg egy kamaszgyereké, akinek amúgy is zűrös a lelke, ingerlékeny, és kifelé tekintget a családból.

Egy kis kedvességgel, segítőkészséggel hidd el, javulna a helyzetetek.

2013. jan. 9. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!