Szerintetek hány éves korban ideális a családalapítás?
Tegyük fel megvannak a féltételek a gyerekhez, mikor ideális bevállalni? 20-as évek eleje? 20-as évek vége? Ki kell élni magunkat? Dolgozni is kellene előtte? Vagy majd utána?
nem én akarok gyereket, isten ments, hanem ismerősöm. 21 éves.
Vagy beletaláltál az elevenükbe, és csak lepontival tudnak "visszavágni" :D
Szerintem 28-38 között lehet valahol ideális. Legalábbis nekem.
Én is 25 felett mondanám, és ahogy az anyagi és lakhatási tényezők adottak.
Szintén azt tapasztalatom a környezetemben, hogy a 20 éves kor körül házasodók, gyereket vállalók 30 körülre már elváltak.
Ha magadra tudsz felnőttként gondot viselni és vállalni a tetteid következményeit, és olyan az anyagi háttered, hogy egy nagyobb kiadás sem vág a földhöz.
Jellemzően a húszas évek után általános ez, de a kor semmire sem garancia.
24 évesen szuletett meg a lányom. 19 éves koromtol dolgozok, 20 évesen ossze koltoztunk a párommal saját lakásba (kolcsonre vettuk és egyutt torlesztjuk). Tudtuk jol, hogy mire válalkozunk. Férjem 7 évvel idosebb tolem. 5 év egyuttlét után vállaltunk gyereket (ebbol 4 év egyuttélés).
26N
Annyira mókás, ahogy a sok velem egykorú nőegyed habzó szájjal pontozza le azokat a válaszokat, melyekben azt mondják, nem 20 évesen kell gyereket vállalni és férjhez menni. :D
Komolyan! Ennyire fáj nektek, hogy legtöbbünk nem azonnal akar gyereket?
20N
Annyira mókás, ahogy a sok velem egykorú nőegyed habzó szájjal pontozza le azokat a válaszokat, melyekben azt mondják, nem 20 évesen kell gyereket vállalni és férjhez menni. :D
Komolyan! Ennyire fáj nektek, hogy legtöbbünk nem azonnal akar gyereket?
A párotok nem ezen válaszok miatt nem akar ilyen fiatalon lebabázni.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!